פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - אפליה בגלל ההריון שלי!
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
21/03/2017 17:29
בעקבות עבודת הבעל העתקנו את מקום מגורינו חזרה לאילת מהצפון (גרנו באילת בעבר) ואני נפלתי בין הכיסאות עם כל עניין ההריון והעבודה, אני עוד שניה חודש שישי וכמובן שנאלצתי להתפטר ממקום העבודה הקודם בעפולה בגלל מעבר הדירה ועכשיו אני מחפשת עבודה בנרות.

בכל מקום שרק שומע שאני בהריון אומר לי בפנים או בטלפון (ככה ישירות בלי מסננים) לא חמודה את בהריון אני לא אבזבז עלייך זמן חפיפה / למידה ואת תעבדי לי פה 4 חודשים ותצאי לחופשת לידה ואחכ זה גם תינוק קטן שכל שני וחמישי חולה ואת תיעדרי מהעבודה!

פשוט לא יאומן ההפליה שאני חווה על סמך משהו שלא אמור אפילו להעיד על הכישורים והאיכויות שלי! ועוד כשאני יודעת בוודאות על חוק ההפליה שאוסר להפלות אישה בהריון בשיקולי קבלה לעבודה! בנתיים אני נותרת חסרת עבודה והכנסה!

עצות מישהו? מישהי שזה קרה לה? מה עושים במצב כזה?

שיחות הטלפון שלי כולן מוקלטות, אז מה ללכת ולתבוע כל אחד כזה שעונה לי כך? אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות.




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ