פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שאלה בנושא זכויות עובדים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
14/03/2017 09:33
היי,

יש לי שאלה בנושא זכויות עובדים - המעסיק שלי טוען שהוא מעביר את כספי הפנסיה פעם בשלושה חודשים או עבור כל חודש שלושה חודשים אחורה (משמע במרץ היה אמור להעביר את דצמבר). בפועל לא נכנסו לי כספי פנסיה מחודש יולי 2016, כאשר כנראה שאוגוסט וספטמבר תקועים בחשבון מעבר כלשהו מאז לפחות חודש דצמבר 2016. בנוסף אני אציין כי בתלוש השכר בכל תקופה זו הפרשות הפנסיה הופיעו כרגיל, נגבו ממני והופיע הסכום שהמעסיק לכאורה הפריש. שאלתי למעשה מחולקת לשני חלקים- 1. האם זה חוקי לבצע תשלום פנסיה בעיכוב של שלושה חודשים? על פי החוקים שקראתי באתר נבו וזכותי ראיתי שזה לא בחוק לאחר את התשלום מעל לשבועיים, ועל התשלום להיות כל מדי חודש בחודשו, אך המעסיק טוען בתוקף שזה חוקי. 2. מה אני יכולה לעשות במקרה בו לא נכנסו לי כספי הפנסיה כבר 7 חודשים? לפי החוק זה באחריות חברת הביטוח, אך כרגע חברת הביטוח, הסוכן הפנסיוני והמעסיק לא לוקחים אחריות על ביצוע או אכיפת התשלום. לעזרתכם אודה, כל מקום ששאלתי ענו תשובה שונה, ובינתיים אני מעוניינת לעשות שינויים בקרן הפנסיה ובמקום העבודה, וחוששת לעשות זאת מפני המצב בו מלינים את כספי הפנסיה שלי.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ