פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - התנכלות בהריון - הלא כן?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
13/03/2017 20:11
אני עובדת בארגון מאוד גדול מעל לשנה וחצי. נכנסתי כעובדת זמנית לשנה וכרגע נמצאת על הארכת חוזה לשנה נוספת. אני בהריון והודעתי על הריוני בשלב מוקדם מכיוון שההריון מונע ממני לבצע את עבודתי (בהוראת רופא תעסוקתי של החברה על סמך דרישת רופא נשים) ולכן אני מוגבלת לעבודה משרדית בלבד.

מאז הגבלה זו אני מרגישה התנכלות מסוימת. נדרשתי לעשות רשימה הכוללת את נפח העבודה שביכולתי לבצע או כדברי הבוס שלי ׳איך אני תורמת למערכת׳. כחלק מהסכם העבודה שלי הותקן ברכבי דלקן והחליטו בחברה שהוא יוסר מרכבי בטענה שהדלקן הותקן במחשבה שאצטרך לבצע נסיעות חוץ רבות וכרגע המצב לא כזה. חשוב לציין שבהסכם העבודה כתוב בפירוש שהדלקן משמש לנסיעות מהבית לעבודה וכן לנסיעות חוץ. בנוסף, מספר הנסיעות מחוץ לחברה לא השתנה ומעולם לא היה משמעותי. בחברה טוענים שיש להם יכולת משפטית להסיר את הדלקן באופן חד צדדי אך מעדיפים לעשות זאת בהסכמתי ולכן מופעל עליי לחץ.

מעבר לכך, עדכנו אותי שהגילום של הדלקן יוסר באופן מיידי בכל מקרה (זה לא מופיע בפירוש בהסכם אבל זה היה המצב מתחילת עבודתי בחברה.

כששאלתי לגבי התזמון ומדוע זה לא קרה קודם או לפחות בהארכת ההסכם טענו שאין לזה שום קשר להריוני והעניין עלה כבר קודם. האם זה לא נחשב להרעת תנאים? האם הגילום לא נחשב להסכם בעל פה? מה עליי לעשות?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ