שלום עבדתי בחברת קבלן של המועצת עמק לוד בתור מלווה לשני ילדים תסמונת דאון. עם תלוש משכורת כמובן בחודשיים הראשנים הכל הלך חלק עד שהחילפו מונית אחרת והנהג לא היה נחמד אליי בכלל אני בחורה נשואה והנהג ניסה להטריד אותי רבות אבל לא התייחסתי התמקדתי בעבודה ובילדים הוא החליט שהוא פותח נגדי במלחמה בגלל שאני לא זורמת איתו בשיחה ולא מעניין אותי החפירות הפוגעניות שלו,היה מאחר לגן באופן קבוע ומפיל את זה עליי היה מתקשר להנהלה ואומר שאני מזניחה את הילדים בזמן שהילדים היו מרוצים ולא היה שום תלונות אם הייתי מביאה מחליף היה בורח לו בכוונה עד שהבינו בהנהלה שיש לו משהו נגדי והם אמרו לי שזה או את או הוא אפילו שהייתי לפניו בקו הזה,כל פעם אמר לי שהוא רוצה שאני יעוף מהעבודה והוא יביא איזה בחורה שתזרום איתו לצערי נכנעתי לא היה לי כוח עוד להילחם בו זה בקצרה ויום אחר כך אחרי שעזבתי והנהג הביא את המלווה שהוא רצה אז היה מגיע משכורת כבר לפני 3 חודשים המעסיק אמר שישלם לי ב 10 הבא כאילו לחכות חודש ואז הגיע ה10 והתחיל בתירוצים שהוא הכין לי את הצ'ק אבל הוא לא זוכר למי הוא הביא אותו שימסור לי ניסתי לעשות חיפושים בין כל מיני נהגים ומלווים וכולם אמרו שאין להם מושג אז אמרתי למעסיק תוציא לי צ'ק חדש ואני יבוא אליך ויקח אותו הוא לא הסכים בשום פנים ואופן ואמר לי כך שברגע שנמצא אותו נתקשר אלייך למעשה הוא לא התקשר ועברו 20 יום וכמעט כל יום אני מתקשרת לשאול מה עם השכר שלי פתאום הוא החליט שאם אני רוצה את הכסף אני יצטרך לוותר על 2000 שקל בתור קנס והוא נימק סיבות שאני מעולם לא עשיתי והנהג מונית עשה אותם ויש לי 3 מחליפים שנסעו איתו והזדעזעו מהיחס של הנהג וכל מה שהוא עשה רוצה להפיל עליי למעשה עד היום לא קיבלתי את הכסף והוא צרח עליי שאין לו בעיה שאני ילך לבית הדין לעבודה כי אני יראה את הכסף רק עוד 5 שנים אז כדאי לי לחתום על קנס של 2000 ש"ח כמובן שלא חתמתי ואני רוצה לתבוע בזכות את הכסף שעבתי והזעתי עליו מה כדאי לעשות?כבר עבר 3 חודשים