פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הורדת תוספת במשכורת החודשית.
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
13/01/2017 16:07
שלום רב.הנני עובד באחת העיריות החזקות במדינה כ-9 שנים במסגרת תפקיד שטח כמו כן אני עובד קבוע במערכת, לפני כשנה וחצי נפגעתי בתאונת עבודה וכתוצאה מכך יש לי הקלה רפואית מרופא תעסוקתי לא לבצע עיסוקים הכרוכים בהליכה מעבר ל10 דקות לצמיתות .ברכיב השכר יש לי תוספת שנקרא שכר עידוד(בונוס חודשי בממוצע 800 ש"ח) שמושלמת לי כ-6 שנים והיא משולמת על עבודה בשטח והחישוב מתבצע בסוף כל רבעון לפי היכולת של כל עובדי המחלקה , תוספת זו קיבלתי באופן רציף גם לאחר פציעתי עפ"י שמאז הפציעה אני לא עובד יותר בשטח אך הוחלט להשאיר אותי באותו מחלקה והנני מבצע עבודה קצת שונה אך המקצוע שלי לא נפסל! לאחרונה קיבלתי הודעה מהנהלה שרכיב זה יותר לא ישולם לי וגם מה ששולם זה היה בטעות להלן מספר שאלות 1.האם ניתן להוריד לי תוספת זו ? 2.ביקשתי שיתנו לי אישור(אסמכתא) על כך שאני יותר לא אקבל את התוספת תשובת המנהל הבכיר הייתה שהוא לא נותן לי אישור על כך כי הוא לא חייב האם זה נכון? סה"כ מדובר בשינוי משמעותי בשכר שלי. תודה מראש אשמח לתשובה כללית

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ