פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שלוש שאלות לעורך הדין
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
01/01/2017 20:05
היי,
עובדת שלא חתמה על חוזה עבודה (התנאים סוכמו בע"פ - שכר שעתי + נסיעות). עזבה את העבודה בחודש יולי וביקשה לקבל את זכויותיה בקשר להפרשה לפנסיה.

1. היות ולא נחתם חוזה, לא קיימת התייחסות לסעיף 14. האם אפשר לבקש כי יתקיים (כן ביצעו הפרשה רטרו' לפיצויים, אבל האם ניתן היה לחלט זאת)?

2. גבו מהעובדת סכום של כ-1,400 ש"ח מהמשכורת האחרונה (מחישוב שלי ביצעו גביה נכונה), אך במסמך שהגיע מחברת הביטוח הופקדו רק כ-1,000 ש"ח. האם זה הגיוני?

3. כלל ההפקדות בוצעו בחודש נובמבר 2016. חודשי העבודה היו לינואר עד יולי 2016. האם ניתן להתייחס לזה כאל הלנת שכר? יש לציין כי בחודש יולי נוכתה ממשכורת העובדת הסכום להפרשה (1,400) ורק בחודש נובמבר הופקד לפנסיה.

שיהיה אחלה שבוע




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ