פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - רוצים לפטר אותי בהריון!
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
06/12/2016 09:11
אשמח לקבל תשובה מקצועית בנושא: אני עובדת בחברה גדולה דרך חברה חיצונית.

התחלתי בחברה באוקטובר 2015 כתקן שהתחיל זמני ל3 חודשים ולבסוף נמשך גם מעבר (שנה וחודשיים בחברה). כשהתחלתי לעבוד בחברה הייתי באמצע טיפולי פוריות ולא הסתרתי את זה מהמנהלת שלי, אחרי חצי שנה המנהלת התחלפה וכעבור חודש נקלטתי להיריון בivf.

היום אני כבר שבוע 32 וההריון הזה לא בא בקלות וגם לא ממשיך בקלות. יש לי כאבים כתוצאה מרצועות בגב שנתפסו אך למרות זאת המשכתי לעבוד. בשבוע וחצי האחרונים התחילו גם כאבים בבטן תחתונה, אגן ומפשעה בזמן שינוי תנוחה (התהפכות מצד לצד במיטה, מעבר משכיבה לישיבה, מעבר מישיבה לעמידה) ולפעמים גם בזמן הליכה או עמידה מרובה.

החלטתי לבדוק את זה הבוקר מאחר והכאב לא חולף, הרופאה הביאה לי 9 ימי מנוחה מלאה בבית והמליצה לרכוש חגורת בטן וגב.

כתוצאה מכך המנהלת שלי התקשרה להגיד לי שהיא לא יכולה להגן עליי יותר מפניי המנהלים שלה, שבגדול מי שמחיוב להעסיק אותי עד חופשת הלידה זאת החברה החיצונית ולא החברה שאני נמצאת בה ויום יבוא ויחליטו להעזיב אותי. היא גם הדגישה כי כשאני כן בעבודה אז הכל מתבצע ומרוצים ממני.

היא ביקשה ממני לחשוב על יציאה לשמירת הריון בשביל שהם יוכלו להחליף אותי כבר עכשיו במקום שהם ירגישו "באוויר" כל פעם שאני מחסירה.

אני עובדת שעתי ועושה המון שעות נוספות, אם אצא לשמירת הריון אקבל רק את הבסיס וזהו.

אני עוד 8 שבועות אמורה ללדת ולא רוצה לפגוע בתשלום חל"ד.

מותר לה בכלל לעשות לי שיחה כזו בטלפון רק בגלל שקיבלתי ימי מחלה?

לפני השיחה שלחתי לה הודעה ואמרתי שאני מוכנה לעבוד מהבית או להגיע למשרד אם ארגיש טוב למרות הימים שקיבלתי.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ