פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - 4 שאלות בדיני עבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
29/11/2016 21:03
1. התחלתי לעבוד באולם אירועים מסוף יולי ומאז, לא קיבלתי את ההתלמדות והנציג של כוח האדם שדרכו אני עובדת כל פעם מחדש מספר לי סיפור אחר. אני יודעת שצריך להיות מכתב שדורש את השכר שהולן האם הודעה נחשבת כמכתב?

2. בנוגע לסעיף הראשון, היום הודעתי לו שאני לא מכתוונת לעבוד עד שישלם לי את שכר ההתלמדות, ואם ב10 לחודש לא אקבל את המשכורת אני "לא אבקש יפה". האם אני מחויבת להגיע גם השבוע (למרות שלא נודע לי הימים בהם אני עובדת השבוע, וכבר תכננתי תוכניות)?

3. אם ידוע לי שבאופן גורף חסר כסף במשכורת שלי ושל עוד עובדים, אפשרי לעשות עם זה משהו?

4. אל העבודה אין שום הסדרי נסיעות וחזרה ממנה כוללת או הסעה או מונית, הבעיה שעד שההסעה/ מונית מגיעים יכולות לעבור גם שעתיים בהן אני נמצאת במקום ולא מקבלת שכר, האם יש משהו לעשות עם זה?

*חשוב לציין שאני תלמידה בת 17 וחצי בכיתה יב*




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ