פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - צריכה עזרה בעניין עבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
22/11/2016 10:45
אשמח לעזרה, כותבת בשם קרובת משפחה- קיבלו אותי לעבודה שלה הצבתי תנאים מסויימים כמו למשל שאסיים בשעה 1330 בכל יום במקום 16 כמו שהמשרה דרשה בתחילה. קיבלו אותי לעבודה בתואנה שזאת אמנם עבודה זמנית עד פסח אך בסוף התקופה הזאת אני אחליף מישהי שיוצאת לפנסיה.

בינתיים קבעו לי תאריך ליציאה לקורס מטעמם, כל המנהלים ידעו שאני הולכת להחליף מישהי שיוצאת לפנסיה, הצמידו לי חניך, הכניסו אותי למערכת בעזרת 'טביעת אצבע' (דבר שעושים רק לקבועים..). לפני כשבוע הסבו את תשומת ליבי לחוזה שאני צריכה לחתום עליו ובמקרה שמתי לב שבסוף הדף ישנה כוכבית בעט ורשום'עובדת זמנית'. נכנסתי למנהלת כדי לשאול למה זה כתוב והיא ענתה לי שאני מסיימת את עבודתי בסוף החודש הנוכחי (ולא בפסח כמו שאמרו בהתחלה) בישיבת צוות שהייתה אמרו שאני עוזבת כי אין תקן יותר לשעות של הסייעות וכשמישהי שאלה מתי מגיעה המחליפה שלי ענו לה שהייתי רק צ'ופר.

האם זה חוקי? האם זה שלא אמרו לי במפורש שאני עוזבת בסוף החודש זה תקין? האם זה שהיא הסתירה ממני את זה שהמשרה היא רק לחודשים ספורים (פחות מפסח) זה בסדר? יש לי מה לעשות עם זה?

אשמח לתשובה מהירה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ