אני נער בן 17 שעד לפני כחודשיים עבדתי כשליח בפיצרייה מסוימת, התלוש בחודש הראשון התקבל כהלכה ובו קיבלתי את השכר שמגיע לי לפי כמות השעות בה עבדתי, בחודש השני לעבודה החלקתי עם הקטנוע בעת ביצוע משלוח ונפצעתי חבלות קלות, לאחר יום אחד בלבד ראיתי שהסירו אותי מקבוצת העובדים של הפיצרייה וזאת ללא שום הסבר או סיבה רלוונטית. עבדתי כ-21 שעות ששווים ל-500 שקלים ובתלוש שציפיתי לקבל בו את השכר שמגיע לי הופתעתי לגלות שהשכר עומד על כ-217 שקלים בלבד, לאחר בירור קצר עם רואת החשבון של הפיצרייה הוסבר לי כי שאר השכר נוקה בלי ידיעתי או הסכמתי על הנזק שנגרם לקטנוע עקב תאונת העבודה שקרתה לי. בתלוש שכר נרשם שעבדתי כ-43.02 שעות (למרות שעבדתי רק 21 ) והשכר שנוכה עומד על סך 850 שקלים.
הייתי מועסק עד השעות 1 ואפילו 2 בלילה למרות שלפי החוק מותר להעסיק אותי עד השעה 22:00 אם הבנתי נכון את חוקי העבודה לגבי בני נוער.
הואשמתי על ידם כי התאונה נעשתה בכוונה מלאה למרות שנפצעתי מהתאונה הזאת חבלות קלות ועד היום נשארתי עם תזכורות על הגוף מאותה תאונה.
חשוב לציין שלא הייתה לי שום כוונה לפגוע בקטנוע ובמיוחד לא בעצמי.
שאלתי היא האם יש כאן עבירה של הפיצרייה בכך שניכו את השכר בלי הסכמתי ובנוסף האם בסדר לרשום שעבדתי מספר שעות שקרי לעומת מספר השעות שבאמת עבדתי ?