פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - מה החוק אומר במקרה הזה?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
03/11/2016 17:30
עובדת במשרד עו"ד 3 שנים, כשחזרתי מחופשת לידה שינו לי את התנאים העבירו אותי לחדר משותף, והוסיפו לי לקוחות, במהלך הזמן הזה גם השתנו השותפים הבכירים ועו"ד שאחראית על העובדים.

בגלל כל הסיבות האלו התכוונתי להתפטר, באותו יום בבוקר קיבלתי זימון לשימוע בעוד יומיים משכך לא הגשתי את ההתפטרות במחשבה שעדיף לי שיפטרו אותי ואקבל את הפיצויים. במכתב השימוע טענו נגד העבודה שלי ונגד חיסורים רבים (שנוצרו מימי מחלה בודדים שלי ושל הילדה ותקופת חגים שהמשרד סגור).

את השימוע עצמו הקלטתי למרות שמנהל השימוע אמר שזה לא לציטוט והקלטה והוא מודע לכך שמותר לי על פי חוק אבל מצידו שאתלונן עליו, המשכתי להקליט בלי ידעתו, האם ההקלטה קבילה?

בכל אופן בשימוע לא טענו נגד העבודה שלי, להפך שיבחו אותה, הדבר היחיד שאמרו שבגלל חיסורים היקף העבודה קטן ושם הבעיה, סוף השימוע נרמז לי שהם לא יפטרו אותי ואם אני מעוניינת עלי להתפטר ולהחזיר להם תשובה. למחרת גיליתי שכנראה בגלל צבירת ימי חופשה שלילים שנוצרה מהחגים הורידו לי מהמשכורת ללא ידיעתי. מותר להם?

האמת שהתכוונתי לסיים את עבודתי שם יפה לקחת את המגיע לי ולהמשיך הלאה, אבל בגלל שזה דפוס חוזר אצל המעסיקים האלה, והם עושים חוק לעצמם בידיעה שאף אחד מהעובדים לא יתלונן חשוב לי כן להגיע למיצויי זכוייתי, בשורה התחתונה אני רוצה להתפטר ולקבל את הפיצויים, מה הדרך הנכונה לפעול?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ