התחלתי לעבוד במשרד במשרה מלאה בתאריך ה23.8. הודעתי למעסיק שלי שאני עדיין סטודנט על כן סוכם איתו שהמשרה תהפוך לחלקית ברגע שאחזור ללימודים באוקטובר.
במקביל הוא המשיך לחפש עובדים למשרד בטענה כי הוא רוצה להגדיל את המשרד והיקף העבודה.
בתחילת החודש הוא הכניס עובדת חדשה למשרד, שרק סיימה את לימודיה והתחייבה למשרה מלאה והם קבעו שהיא תתחיל לעבוד ב19 לחודש.
ביום ראשון הקודם ה11.9 הוא הודיע לי שכנראה הוא מתכנן לצאת לחופשה לחול בשלישי עד ליום שני ה-19.9, והודיע לי שגם אני יוצא לחופש עד שיחזור.
ביום ראשון האחרון ה18.9 שאלתי אותו אם להגיע למשרד והוא הודיע לי שהוא רק יחזור בצהריים וכי העובדת החדשה תיהיה שם, ואין טעם שאגיע.
למחרת ב19.9 הוא שלח לי הודעה בערב שאין טעם שאגיע למשרד בתקופה הקרובה מכיוון שהוא הכניס עובדת חדשה וחסרה לו עמדה בה אוכל פיזית לעבוד. הודעתי לו שזה לא לעניין להודיע לי הודעות כאלו בדקה ה90 במיוחד שאני כבר בחופש של שבוע כי הוא יצא לחופשה ספונטנית ואני איתו.
מכאן הוא פתאום שינה את עמדתו לגבי ההתחייבות שלו לתנאי העסקתי והכריז כי זה מצריך ממנו המון משאבים להעסיק אותי כ'חדש' בתחום, והוא מעדיף מישהו שישאר במשרה מלאה ולא סטודנט.
השאלה אם מותר לו לפטר אותי ככה מהעבודה? מהיום להיום, ללא הודעה מראש? אחרי שייבש אותי שבוע וחצי בבית.
כשיכלתי לתכנן את הימים האלו אחרת.
*חשוב לי לציין שלא חתמתי איתו על חוזה, אבל יש לי הודעות בהם מופיע ההסכם לגבי תנאי העסקה שלי.