פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - ניכוי 3000 ש''ח מהשכר!
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
11/09/2016 18:39
לפני שמונה חודשים התחלתי לעבוד בחברת ביטחון, דרך קבלן.

בתהליכי קבלתי לעבודה קיבלתי חוזה לחתום עליו (התחייבות לשנה , פירוט שעות עבודה וכו')
נתנו לי לעיין בו לחתום ולהחזיר להם.

הפרת חוזה זהו קנס של 6,000 שקלים, לאחר חצי שנה - הפרת חוזה זהו קנס של 3,300 שקלים.

לאחר שבעה חודשים של זלזול מהמשרד וחוסר אכפתיות כלפי העובדים החלטתי שאני רוצה להתפטר , דיברתי עם האחראית(" מפקחת") במשרד הסברתי לה כי פיזית אני לא מחזיקה מעמד בעבודה והקנס שגדול עליי כלכלית והוא הסיבה היחידה שנשארתי.

היא הסבירה לי כי עברה חצי שנה הקנס ירד ל3,300 ולא ניצלתי אף מימי החופשה שלי ויש באפשרות לקזז את הצטברותם מהקנס כך שהסכום הכולל יצא כ1000 שקלים פלוס מינוס.

הסכמתי והגשתי מכתב פיטורים לתאריך .10.9.16
שאלתי את המפקחת אם לפי החוק את הקנס לוקחים מהמשכורת האחרונה , ענתה בחיוב, מה שאומר שבין1.9-10.9 זאת משכורתי האחרונה.

היום בתאריך 10.9 סיימתי לעבוד בחברה.

היום היתה צריכה להיכנס לי משכורת מלאה של החודש הקודם(אוגוסט) , ממנה נלקחו לי יותר מ-3000 שקלים מהחברה!

כמו כן אציין שלא קיבלתי העתק של החוזה ואין זכר לחתימתי, באחד הימים בעבודה ביקשתי העתק של החוזה או לראות את מה שחתמתי עליו וקיבלתי טענה מהמשרד: " למה לא קראת אותו כמו שצריך כשחתמת עליו".

אני ועובדים רבים בחברה נשארנו ללא מענה.

גם נלקח לי יותר כסף מהמסוכם גם לא מהמשכורת האחרונה ואין זכר לחוזה.

מה אפשר לעשות?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ