היי. חייבת ייעוץ דחוף. אני שבורה מאוד. ינסה לתמצית את הרקע. אני עובדת בסופר כבר מעל שנה + מחוץ למקום מגוריי. לא מזמן פתחו בעיר שלי אותו סניף וביקשתי ההעברה. הקושי היה לי כבר קשה הנסיעות שלא קיבלתי החזר כספי כל הטרטורים. עליי לציין שאני בהיריון חודש 6 היריון שני. בסניף שבו עובדת לא חשוב שם הסניף בעיקרון העבודה שאני עוסקת לא מגיעים ימי ראשון ושני אך אני עבדתי. שקיבלתי ההעברה מן הסתם שידוע שאני יעשה את הימים והכל. אמרו לי היום את לא מגיעה ראשון שני ושאר הימים את מתחילה ב9. כמובן שההעברה אכן עושה לי הקלה בהכל כי זה במקום העיר שלי. היום דיברתי עם המנהל הסניף והספיק לי השיחה הלא נעימה והקצרה וזה הספיק לי. המנהל של הסניף שעברתי בעיר שלי אומר לי עשיתי טובה להם שקיבלתי אותך ואם לא מסתדר לך תחזירי לשם. ככה מדבר מנהל סניף??? מה קורה עכשיו שאני בלי עבודה ימי ראשון ושני בהיריון חודש 6 שבורה מאוד. מי יקבל אותי עכשיו לאיזשהו עבודה בימי ראשון ושני עם בטן??? למה בכלל צריכה לחשוב על לחפש עבודה ?? למה אני צריכה לסבול?? השאלה הנשאלת פה : האם מותר להם בכל זאת לא להעסיק אותי על אף שעבדתי בסניף הקודם ראשון ושני??? האם יש משהו לעשות בעניין??? ממש אני שבורה.