פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - ההליך הזה חוקי בכלל?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
29/08/2016 19:44
אני עובד במקום עבודה כחצי שנה, בתור נציגת משכנתאות. כחלק בלתי נפרד מעבודתי אני מקלידה המון, תוך כדי השיחה. בחודשיים האחרונים החלו לי כאבים ביד באזור האמה. הלכתי לרופא והתגלתה לי דלקת. סיבת הדלקת היא ההקלדות המרובות שלי בעבודה. כחלק מהטיפול קיבלתי זריקה אשר העלימה לי את הכאב כמעט לחלוטין. בכל הזמן הזה בעבודה שלי היו שותפים לכל מה שקורה, המשכתי לעבוד למרות שקיבלתי חופשת מחלה כי ידעתי כמה שהם צריכים אותי. במקרים בהם חזר לי הכאב השתדלו להתחשב בי בעבודה כמה שיכלו, לדוגמה:אם היו לי כאבים ממש חזקים אז נאלצתי לקום וללכת כי לא יכולתי להמשיך להקליד, מתלמדות אשר ישבו איתי בהאזנות הקלידו במקומי ולמדו את העבודה. לצערי, בשבועיים האחרונים הבנתי שפגה השפעת הזריקה והכאבים חזרו. התייעצתי עם הרופא וכנראה שאקבל שוב זריקה כחלק מהמשך הטיפול ובינתיים הוא נתן לי תקופת מחלה ועדיין המשכתי להגיע לעבודה. בעבודה שלי לא מתלהבים מכל התמשכות הבעיה הזאת והמנהל שלי החליט להודיע לי שלא אכנס לקורס שמתחיל בקרוב (קורס שאני מיועדת לו מיומי הראשון בעבודה) ושמחר תהיה לנו שיחת שימוע שסביר להניח תוביל לפיטורים.

האם זה חוקי?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ