שלום....עבדתי במלון 10 חודשים בחודש האחרון הייתי בחופש כשחזרתי נסעתי למשאבי אנוש ואמרתי שאני רוצה להתפטר(חשוב לציין שלא ידעתי על כל החוקים של הודעה מוקדמת וקנס)במשאבי אנוש התחילוו להגיד לי שהייתי צריכה לרשום מכתב לפני ולהודיע לפני(הייתי במלון כמה ימים לפני אבל אחראית משאבי אנוש לא הייתה אז אמרתי לאחראי חדר אוכל שאני רוצה להתפטר) לא ידעתי מה להגיד חוץ מי זה שלא ידעתי על החוקים האלה אז ביקשו מימני שארשום מכתב התפטרות באותו היום.בהתחלה כשבאתי לעבוד לא הסבירו לי שבתנאי וארצה לעזוב מיוזמתי אני צריכה מכתב והודעה מוקדמת.אמרתי לה שאני צריכה תלוש אחרון וטופס 106 מה שנאמר לי שהיא לא יכולה להוציא לי עכשיו טפסים.ואמרו לי שאני אבקש מאחת העובדות להביא לי טפסים.קודם הביאו רק תלוש משכורת בלי 106 כשפניתי לאחראית כוח אדם לגבי טופס 106 היא ענתה לי שהיא לא מבינה באיזה טופס מדובר אחרי שמצאתי באינטרנט הגדרה מדוייקת שלחתי לה ואז היא אמרה שתמסור לי דרך מישהי.טופס התפטרות גם נאלצתי לבקש מימנה כי כלום לא נשלח לי בדואר אחרי שהתפטרתי.כל טופס וטופס ביקשתי מימנה כל פעם.מה עושים כי בטופס התפטרות רשום במדוייק שלא הבאתי הודעה מוקדמת אבל מה לעשות שבאמת לא ידעתי חוקים ולא הסבירו לי.