פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - עבודה חדשה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
03/07/2016 23:41
התקבלתי לעבודה חדשה שמתחילה בקורס של חודש.. הודיעו לי על תאריך התחלת העבודה בתאריך מסויים וכתוצאה מכך הודעתי למעסיק הנוכחי על התפטרות. בסמוך לפתיחת הקורס בעבודה החדשה יצרו איתי קשר והודיעו שפתיחת הקורס נדחית ביומיים נוספים לכן נשארתי בעבודה הישנה את אותם ימים לאחר יומיים שוב הודיעו על דחיית הקורס ביומיים נוספים והבטיחו שזאת דחייה אחרונה אז המשכתי ימים נוספים בעבודה הישנה.. יום חמישי שלפני תחילת הקורס שנאמר לי שהפעם נפתח סופית יום ראשון יצרתי קשר עם מקום העבודה החדש כדי לוודא שאכן הקורס מתחיל בראשון ובמידה ולא נפתח הייתי מושכת ימים נוספים בעבודה הישנה כדי לא לפספס שכר עבודה והודיעו לי שסוף סוף הקורס נפתח בראשון ולכן הודעתי למקום עבודתי הישן על סיום עבודתי באופן סופי ביום חמישי. הגעתי לעבודה החדשה בראשון החתימו אותי על חוזה עם תאריך חדש ואז אחרי כמה שעות החליטו שעקב מיעוט משתתפים והצורך בגיוס נוסף הקורס יחזור וימשיך ביום חמישי של אותו השבוע מה שאומר שנותרתי עם ימי עבודה ללא שכר עקב כך, ויצאתי קרחת משני הצדדים שכן אם היו מעדכנים אותי שהקורס נדחה בשבוע נוסף הייתי ממשיכה לעבוד שבוע נוסף בעבודה הישנה ולא נותרת ללא שכר.. השאלה מה הדין במצב כזה לאור העובדה שהחתימו אותי על חוזה העסקה שמתחיל מתאריך מסויים... איפה החוק בא לטובתי כאן??

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ