ב-28,6,2015 התחלתי לעבוד דרך הפנייה של חברת כח אדם עד לתאריך 15,7,2015 ב- 10,7 קיבלתי שכר על הימים שבהם עבדתי בחודש יוני, כשהגעתי לחברת כח האדם ב-10,8 כדי לקבל שכר על הימים של חודש יולי הנציגה טענה שהם לא קיבלו פירוט שעות ממקום העבודה שזה אומר שלא עבדתי בחודש יולי, הסברתי לה שכן עבדתי וביקשתי ממנה לברר את העניין אז היא התקשרה למעסיק שטען שהוא העביר להם את כל מה שהם אמורים לקבל, הנציגה של חברת כח האדם אמרה שהיא תברר את העניין מול החשבת שכר שלהם שבאותו זמן הייתה בחופשה ותחזיר לי תשובה, תוך כדי ביטול מוחלט של כל הטענות שלי והצגה שלי כשרלטן, היא לא חזרה אליי.
בחודש מאי של 2016 חזרתי לחברת כח האדם בבקשה לבירור חוזר של העניין ואותה נציגה דבקה בגישה ובטענה שלא עבדתי וקיבלתי את כל מה שמגיע לי ושעניין בורר,
אחרי התערבות של נציגה אחרת קיבלתי את מספר הטלפון של המעסיק כדי להסדיר איתו את העניין (מה שלדעתי צריך להיות בתיאור התפקיד של חברת כח האדם במקום או לפחות בנוסף לגישה הפוגענית) ולאחר כמה שיחות(התגובה הראשונה של המעסיק ושל חברת כח האדם הייתה שמי שעבד ומגיע לו שכר לא מגיע אחרי פרק זמן כזה לברר זאת טענה קטנונית להפליא לדעתי לפחות לפני בדיקה יסודית של העניין) ובדיקה התברר שהמעסיק לא העביר לחברת כח האדם את פירוט השעות ולכן לא קיבלתי שכר כשחזרתי לחברת כח האדם הנציגה אמרה לי שהמעסיק העביר את הפירוט ואוכל להגיע לקבל את השכר ב-9,6,2016.
השאלה שלי היא מהם הזכויות שלי לנוכך מחדל כזה?