1. התחלתי לעבוד ביוני 2015. אז היו 2 ימי השתלמות והערכות אותם הוסיפו כרכיב השתלמות למשכורת יולי( עליו קיבלתי משכורת מלאה )ועליהם לא דווח ולא שולם לביטוח לאומי מעבר לזה ביוני לא היו ימי עבודה.
2. באוגוסט 2015 היו 3 ימי השתלמות והערכות אותם הוסיפו כרכיב השתלמות למשכורת ספטמבר ועליהם לא דווח ולא שולם לביטוח לאומי.
3. בימים אלו אני נמצאת בהריון כשהתל"מ הוא 20.8. סיום חוזה העבודה הוא ב21.7. ביררתי בביטוח לאומי והבנתי שאני זכאית לחל"ת מהמעסיק מכיוון שהראה נכונות להמשך העסקתי בעתיד ואין עבודה מ22.7 ועד 31.8 וכשאלד אני מודיעה. כך לפי ביטוח לאומי אוכל להנות מתקופת אבטלה + דמי הלידה לא יפגעו בשל הרצף.
כשביקשתי מהמעסיק מכתב לאישור החל"ת קיבלתי את האישור אבל הם מציינים שתחילת העבודה היא ב1.9.15. הדיווח הזה בעצם לא יאפשר לי קבלת דמי אבטלה מכיוון שחסרות משכורות .
(במקור רצו שאחתום על חופשת לידה מה24. 7 חודש לפני התל"מ אבל הסברתי את המענה שקיבלתי מביטוח לאומי)
4. ביקשתי שיתקנו את התאריכים ואת המשכורות החסרות והתשובה שקיבלתי היא שימי השתלמות אינם נחשבים לשכר עליו מקבלים תלוש והזמן שולם במשכורות העוקבת. (בביטוח לאומי כאמור אין דיווח על יוני ועל אוגוסט)