פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - זכויות אשה בשמירת הריון ולאחר לידה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
01/06/2016 09:20
אני כרגע לא עובדת, פוטרתי מעבודה קצרה מלפני פסח וכרגע מחפשת עבודה. יש לי ילדה בת שנה וחודשיים שהייתי איתה בחופשת לידה ארוכה בבית עד אותה עבודה.
הילדה הגיעה אחרי כמה שנים בטיפולי פוריות, הריון בסיכון שעבדתי במהלכו ושמירת הריון לקראת סוף ההריון.
כמה ימים לאחר שעזבתי את העבודה האחרונה עברתי טיפול שברוך ה' נכנסתי ממנו להריון נוסף. הריון שהתחיל בדימום מאסיבי של כמה שבועות שבהם הייתי חייבת לנוח ולא חיפשתי עבודה.
כרגע אני מחפשת עבודה כאשה בהריון (שבוע 10), אבל אני לא יודעת מה יהיה בהמשך ואולי אצטרך לצאת לשמירת הריון תלוי על פי מצבי.

ולשאלתי:
1. מהשנה האחרונה יש לי 3 תלושי עבודה בלבד. השאלה שלי אם אני אעבוד בשלושה החודשים הקרובים ואצא לשמירת הריון, האם החודשים של השמירה יהיו מחושבים בתור חודשי עבודה ואז אהיה זכאית לדמי לידה מלאים? או שיחושבו לי רק החודשים שבהם עבדתי בפועל?
2. האם בשמירת הריון אני יכולה להיות רשומה במוסד לימוד שמוכר על ידי המדינה כסטודנטית?
3. קראתי באינטרנט שמעסיק שאני עובדת אצלו פחות מ6 חודשים יכול לפטר אותי גם אם אני בהריון. האם זה נכון?

אני נמצאת בנקודה בעייתית של חיפוש עבודה בהריון עם סימן שאלה גדול איך ההיריון ימשיך, ואני רוצה לדעת את הזכויות המגיעות לי.
תודה רבה!

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ