שלום
אני עובדת במקום עבודה כמעט 15 שנה התחתי מנציגת שרות ומשם קודמתי לאחמשית לפני 3 שנים התחלף אצילנו מנהל וקודמתי למנהל צוות בשנה ראשונה כל היה טוב העבודה זרמה היחס היה מעולה לפני כשנה מנהל הפך לבן אדם אחר , צועק מקלקל מזלזל , מרכל ומנסה בין הסגל ( קבוצה של 8 ) בגלל שזה עבר את הגבול החלטנו רוב הצוות - מוקד להתלונן בפני הנהלה להתלונן על היחס כלפי העובדים והצעקות במוקד והשפלות. החלטתי לשלוח מכתב בשם כולן למנכ"לית ומנכ"לית החזירה שהיא תשלח נציג מהנהלה לשוחח ולראות מה הבעיה , השיחה הייתה עם המנהלת המוקד לכם אף אחת לא דיברה כי כולנו מפחדות על העבודה שלנו . המנהלת גילתה שהמכתב יצא ממני ומאז כבר מעל שנה היא מתנקמת בי בכל דרך צעקות, השפלות ,וכל זה כשהצוות שלי רואה ושומע, עושה דווקא, כל טעות , אי הבנה יש צעקות אם זה בטלפון או בסטטוס או בישיבות ,עד כדי כך שאני כבר עם דפיקות לב הנבות מפחדות לפתוח פה . היום היא מנסה להדיח אותי מהתפקיד ומחפשת אותי כמובן בכל עניין מקצועי לציין כשקודמתי למנהצ היא ביצעה לי סיכום שיחה החוזה שלי לא השתנה מאז שחתמתי עוד כשהייתי נציגת שרות . מה לעשות ? אין לי כוח יותר לעבוד תחתיה האם היא יכולה להדיח אותי מתפקיד ולשנות את החוזה שלי? את המשכורת שלי ? לציין כי אני מקבלת בונוס מאז שהפכתי להיות אחמשית האם אני יכולה לעזוב ולקבל את כל הפיצויים שלי ?