פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - מבקשת לשמוע את הדעה שלכם
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
05/05/2016 13:56
ישנו מעון שהצוות שלי מגיע פעם בשבוע לעשות להם מפגשים שיקומיים עם בעלי חיים. כבר שנה שאנו במעון וכל הזמן יש בעיות עם התשלום. חצי שנה שלמה שאני עוברת מיד ליד מהנהלת חשבונות למנהלת ואף אחד לא משלם (וגם צועקים עלי "מה אץ רוצה") על הדרך. קיבלתי תשלום על שם חברה בעמ (ואני עוסק מורשה) שינו את הצ'ק אחרי שבועיים והמשכנו את הפעילות שם למען הדיירים בלבד. עברה שוב חצי שנה והם מסננים אותי. אחרי המון ריבים הוציאו לי שוב צ'ק על שם חברה בעמ. שבועיים שאני מנסה להשיג את המנהלת והיא מסננת אותי. אתמול שלחתי הודעה שאם לא אקבל תגובה אעביר לעורכת דין. לא קיבלתי תשובה.

הבוקר אמרתי למדריכה שלי לא להגיע למקום וצלצלה אלי המנהלת בצרחות שהכל שולם לי והיא לא מבינה מה אני רוצה ממנה. במילים האלו. הסברתי לה שוב שמגיע לי תשלום ושהיא לא צריכה לדבר אלי ככה. היא זרקה את הטלפון למנהל בשם אליעזר שאמר לי שהוא עובד עם מעל חמש מאות ספקים ומעולם לא נתקל בשיחה כזו, שהם אק צווחים עלי ואני מסבירה להם, הייתם עןבדים חצי שנה ללא משכורת? ובתמורה קיבלתי שזה לא הלנת שכר כי אני ספקית שלו ולא שכירה, אז שאשלח את מה שאני חושבת שמגיע לי והם יעשו חושבים!

אמרתי ששלחתי כמה פעמים, אשלח שוב את אותו מייל ואשמח הפעם לאישור קבלה. ענה לי שלא יודע אם יענו לי או לא נראה מה יהיה.

מעולם לא נתקלתי בכזה זלזול! ועוד במקום שמנצל את טוב ליבנו כי כל מה שמעניין אותנו זה הדיירים. אני אבודה ובעיקר בשוק מהיחס והזלזול. מה אתם הייתם עושים?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ