פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - בדיקת זכויות עובדת בהריון
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
13/04/2016 23:13
היי

אני בהריון וכתוצאה מיחס לא מכבד בעבודה החלטתי להתפטר (ממש בקצרה. מי שאחראית עלי בבית הספר שלימדתי החליטה שאני לא אוכל ללמד בחודש שביעי תיאטרון ולהכין את התלמידים למופע סיום אז היא רוצה להוריד אותי לחצי משרה. כמובן לא הסכמתי.

אז היא החליטה שאני רוצה להעביר אותי בית ספר אבל בית הספר שהיא רצתה להעביר היה רחוק ממני שעה נסיעה. אחרי זה ניסתה להוריד רק בשליש משרה ועדין לא הסכמתי והיא המשיכה והמשיכה בתוספת רגשות אשם שאני פוגעת בתלמידים כי אני בטוח יעלם בסוף שנה או שהבדיקות שאני צריכה ללכת אליהם ולפעמים נופלות על העבודה פוגעות עד שבסוף התפטרתי) שלחתי מכתב התפטרות למעסיקים שלי, היא לא המשלמת הישירה שלי אלא החברה למתנסים היא מטעם בית הספר.

בהתחלה כשהתפטרתי טלפונית הם קיבלו את ההתפטרות אבל שבוע ומשהו אחרי שהמכתב הגיע התחילו הבעיות ורצו שאני אשנה את המכתב כי לא הם ישירות דרשו מימני לשנות את התנאים אלא נציגה בשטח שקשורה ולא קשורה אליהם.

שיניתי קצת את הנוסך כתבתי שאני מודעת לזה שלא הם ישירות דרשו מימני אבל שאני לא יכולה לא לכתוב למה אני עוזבת. עבר חודש ומשהו פתאום קיבלתי מהם מכתב שהם לא מקבלים את ההתפטרות ושאני צריכה לחזור מיד לעבודה שזה יצא אחרי פסח.

אני לא מעונינת לחזור ללמד שם אחרי ששלושה חודשים לא הייתי. פשוט נעלמתי. מורה אחרת לימדה שם. נשאר רק חודש ו-20 יום לסוף שנה. ובעיקר הסביבה לא נעימה לי ואני לא מעטנינת לחזור לקשר עם המעסיקה בבית ספר.

מה לעשות? אני יכולה פשוט לא להגיע או שיכולים לתבוע אותי? לכתוב מכתה התפטרות רגיל? אבל באמת פגעו בי בגלל שאני בהריום אז מה עם זה נציגה בשטח ולא מנהלת הארגון שאין לי קשר אליה? לא תבעתי אותם בעצמי כי אין לי כסף ...

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ