הגשתי מומעדות בחודש ינואר למשרת מזכירה באחת המוסדות בישראל, התחלתי עבודה בחודש פברואר, ביומיים הראשונים של חודש פברואר עבדתי בניקוי של המשרד שהיה אמור להיות משרדי, כמעט היה מחסן של ציוד וקלסרים כבדים ומלא אבק. בסוף פברואר לאחר שהסתיים הלחץ, הודיעו לי כי אני לא מתאימה לעבודת המזכירות למרות שלאורך חודש פברואר עבדתי על תכנית שמתמקדת בתחום אחד, ולא הייתה לי הזדמנות לעבוד כמזכירה אלא כעוזרת לרכזת התכנית, נאלצתי להשתמש בטלפון האישי שלי ומספרי על מנת לקדם התכנית ולהשקיע מזמני גם מחוץ שעות העבודה. לאחר סיום הלחץ והתכנית (בסוף חודש 2) לא הצטרכו לי יותר. והחליטו לקרוא לי לעבוד רק בימי הלחץ.
באמצע מרץ, התקשרו אלי בטענה שאני אדיבה ורצינית ורצו שאני אחזור לעבודה מהר כי המזכירה יוצאת חופשה (היא חוזרת בחודש העוקב), כמובן אני סירבתי כי פשוט הם שוב יפטרו אותי לאחר שתחזור.
1. היום אנחנו 6.4 ועוד לא קיבלתי את המשכורת של חודש פברואר
2. אני יכולה לתבוע אתם על רמאות, הזמינו אותי לעבוד במשרה זמנית ולא הסבירו את זה בריאיון העבודה, עבדתי בתחום לא קשור למזכירות ובמודעת הדרושים פרסמו על עבודת מזכירות, עבדתי גם בניקיון, ולא היו ברורים איתי מלכתחילה, אלא רצו למלא מקום וזהו?
3. האם יש גופים יכולים לעזור לי בנושא התביעה עם כמה שפחות הוצאות?