שלום, אני מעוניין לדעת האם הדרך חוקית ונכונה.
אסביר:
התחלתי את העבודה לפני כשנה וארבעה חודשים
לקראת אוגוסט העובד עימי עזב והצטברה עבודה בכמות אדירה שאני כאחד לא יכולתי לעמוד בה, התראתי בפני המנהלת האישית שלי אך כלום לא נעשה והעבודה הצטברה.
במהלך הזמן הזה עוד קיבלתי העלאה בשכר, אמרו לי שמרוצים מעבודתי. בנובמבר נקראתי למנהל הראשי אשר טען שאינו מרוצה מעבודתי (לא יצא כלום כתוב) ולאחר תקופה של כ 3 חודשים בהם עבדתי לבד כאשר מדובר במשרה של שני אנשים הביאו מישהו, העבודה החלה להצטמצם ובאמצע פברואר ניגשתי למנהל שלי לבקש חופשת מחלה באפריל בשל הליך רפואי של שבועיים עד חודש (יש לי מחלה מספקת במצתבר), המנהל אמר שיבדוק זאת, שבוע לאחר מכן קיבלתי זימון לשימוע טרם פיטורים בטענה שאינם מרוצים מעבודתי בשנת 2015, יש לציין כי בזמן קבלת הזימון לשימוע העבודה מתוקתקת, ללא שום הצטברות ומנוהלת בדרך הטובה ביותר ושום טענה מסוף 2015 לא נשמעה.
אוסיף ואומר כי מיד לקחתי חופשת מחלה (טרם השימוע) היות הם לא משולמים, החלטתי לנצלם טרם אפוטר כל עוד אני יכול.
אוסיף ואציין כי השימוע יעשה מחר בבוקר אבל וכאן האבל גדול!
כבר מצאו לי מחליף מיד לאחר שבוע שהייתי במחלה, הוא יושב במקומי...עושה את עבודתי וכל זה כאשר אני טרם שימוע לפני פיטורים ובחופשת מחלה.
אוסיף ואציין גם כי בחברה יש שמועות כי אינני עובד יותר ושוב....זה טרם ביצוע שימוע טרם פיטורים.
השימוע צריך להיות מחר בבוקר...
ואני שואל האם זה בסדר? אוסיף ואציין כי בחודש וחצי שאני במחלה בביתי אף אחד לא טרח להתקשר לשאול לשלומי...אני זה שדאגתי לעדכן בדבר חופשת המחלה .
מסיבה שאני יודע שבשימוע לא משנה מה אומר זה לא יגיע לאוזניים הנכונות...האם בכלל נכון שאגיב לטענותיהם? הרי מחליף כבר יש לי...בחברה יודעים שאינני עובד שם...אז מה לעשות? האם זה תקין מבחינת החברה?
אשמח לתגובה מהירה
אני