פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - זקוקה לייעוץ מקצועי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
01/03/2016 19:45
שלום רב
זקוקה לייעוץ כי כבר התחרפנתי מכל הנושא...

אני בשבוע 32 וסובלת מדום נשימה בשינה- יש לי מכתבים על כך מרופא משפחה, רופא א.א.ג ורופא הריון בסיכון.
אני עובדת סוציאלית במשרה מלאה שמבצעת ביקורי בית ונוהגת הרבה משעות עבודתי, ומרגישה שהמצב הרפואי מאוד מאוד משפיע על העבודה, ואני עייפה מאוד ומתקשה כבר לנהוג ולתפקד.

הרופא נשים שלח אותי לרופא תעסוקתי, יש לי בדיקה אצלו בעוד שבועיים. רציתי לדעת כמה שאלות:

1. לפי מה שהרופא התעסוקתי יקבע (למשל הפחתה בשעות העבודה)- האם חובה על העבודה שלי להתחשב בזה?

2. מאיפה ימשיכו לשלם לי על השעות הללו על מנת לא לפגוע באחוזי משרה - האם ניתן לממש את ימי המחלה שנשארו לי? וגם את 40 שעות הבדיקה? ואם זה לא עבור בדיקה, האם אפשר להתייחס אליהם בעצם כמו עוד ימי מחלה? ומה קורה כשנגמר מה שכבר צבור לי- האם מורידים לי בשכר?

3. אם הרופא התעסוקתי יכול למלא את הטפסים עבור שמירת הריון? או האם אני צריכה ללכת עם ההמלצה של הרופא תעסוקתי לרופא נשים שלי?

4. אם הרופא התעסוקתי מחליט למשל שבמקום שאעבוד 8 שעות ביום אעבוד רק 4, האם זה יפגע בסיכוי למשל לקבל שמירת הריון מלאה? האם יש דבר כזה שמירת הריון חלקית?

תודה רבה מראש וסליחה על השאלות הרבות... אני כבר ממש מבולבלת!

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ