לפני כמה שנים ( סביבות 2010) עבדתי בתחנת דלק ובזמן משמרת פגע בי רכב - עכשיו למרות שהבוס התנגד יצאתי ממשמרת והלכתי לקופ"ח ( בכיתי מכאבים והוא עושה לי "ראיתי במצלמה את התאונה זה לא ניראה כזה גרוע את יכולה להמשיך לעבוד" )
בכל אופן קיבלתי שבועיים פלוס מינוס ימי מחלה ומאז לא חזרתי לעבוד - הלכתי לדבר עם הבוס על לחזור והוא איים עליי שאם לא אתפטר הוא ישים אותי משמרות בוקר ( שבזמנו שנאתי) ושישים אותי בכוונה משמרות עם אנשים שהוא יודע שאני שונאת , עכשיו לא התפטרתי ואמרתי לו שאחשוב על הדברים - אין שום תיעוד - לצערי לא הקלטתי אותו.
בנוסף ביקשתי ממנו שיוציא לי טופס תאונת עבודה והוא לא הוציא לי כל פעם עם תירוץ אחר ( התחנה הייתה של אבא שלו ושל דודים שלו אז כל פעם זה אבא שלי צריך להביא את הטפסים / דוד שלי בחול והוא זה שאחראי על זה וצריך לתת לך את זה וכו' וכו') ואפילו עבור החודש האחרון שבו עבדתי לא קיבלתי משכורת!! -לא על הימים בפועל שעבדתי ובטח ובטח לא על החופש מחלה !
עכשיו לאן אני פונה בכלל?
אין לי מושג אפילו איך ליצור איתו קשר - הוא כבר לא המנהל של התחנת דלק - לפי מה ששמעתי הבעלים (האבא שלו והדודים) משכירים כרגע את התחנה לבן אדם שלא קשור לעיניין ...
תודה מראש