פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הרעת תנאי עובד מעביד
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
10/02/2016 15:04
יש ברשותי רכב חברה עם דלקן אך אני משלמת על הדלק לפי תקציב שאני מקציבה כיום הוא עומד על 2300 שח בחודש .
כפי שעשיתי בעבר שראיתי כי ההוצאות של הדלק שלי פוחתות אני הורדתי לתקציב הנל , וע"י החברה שמעסיקה אותי זה אושר .
לפני כ4 חודשים החליפו לו רכב .
בעת החלפה, בעקבות ק"מ גבוה שלחו לי אפשרות ל4 רכבים ספציפים שאני יכולה לבחור מתוכם , כלל לא ניתנה לי אופציה לבחור את הרכב שרציתי .
לאחר התלבטות רבה לקחתי רכב היברידי .
שהיה כחלק מהרשימה .
אף אחד לא אמר לי שבעקבות העלות הרבה שלו לחברה אצטרך לשלם מכיסי את ההפרש על העלות של המעבר להיברדי .
כיום , הצטמצמו הוצאות הדלק שלי , ולא רק בגלל ההיברדי , היות ואני נוסעת הרבה בכבישים מהירים שההיברידי לא תופס עליהם .
ביקשתי מהחברה שאני מועסק בה להוריד את תקציב הדלק שלי ב400 שח .
התקשרה האחראית וטענה שזה בלתי אפשרי כי לקחתי רכב היברדי , וזה עולה יותר לחברה וההפרש של הארבע מאות שקלים זה ההפרש שבדיוק עלי לשלם בגלל המעבר להיברדי . (על סמך מה היא אמרה את זה?????)
יש לציין שמעולם לא עודכנתי בתנאי זה לא חתמתי על שום תנאי כזה והיות והיתי יודעת מראש לא היתי לוקחת היברידי .
בעת השיחה המוקלטת איתה שנאמרו דברים שנשמעו כתרוצים ,אמרתי שאם כך אבקש להחליף לרכב אחר, לא היברדי, מהרשימה שניתנה לי , לסקודה .
וגם כאן היא אמרה שזה עדין רכב יקר וזה ההפרש שאשלם . יש לציין שזה הרמת רכב שאני אמורה לקבל לפי הדרגה שלי.

היא רוצה להחליף לי כעת לרכב שזולל בצורה משמעותית בדלק .

בלי לתת לי אפשרות לבחור איזה .
האם זה הרעת תנאי עובד ?
תודה .

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ