פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - האם יש עילה לתביעה נגד החברה?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
01/02/2016 09:20
בנובמבר חיפשתי עבודה, והתקבלתי לשני מקומות (בניהם גם לחברת איביי). חבר של חבר הציע לי לבוא להתראיין בחברה שלהם ושיעשו לי תהליך ראיון מזורז (כי כבר קיבלתי הצעות) והסכמתי לבוא. תוך שבוע וחצי, ביצעתי 3 ראיונות ומבדק ביתי (שלקח לי כמה שעות טובות).

בגלל שיצאתי משני הראיונות האחרונים (שהיו אחרי המבדק) בהרגשה חיובית מאוד, המשרה נראתה לי יותר אטרקטיבית ולא היה לי נעים למשוך את החברות האחרות יותר, החלטתי להגיד להם שהחלטתי ללכת עם חברה אחרת. ובאמת יומיים אחרי כן, קיבלתי שיחה מזו שארגנה את הראיון ואמרה לי שהתקבלתי ושהם ישלחו לי חוזה למחרת.

אחרי יומיים שלא הגיע החוזה ולא הצלחתי להשיג במהלכם את המראיינת, סוף סוף הצלחתי להשיג אותה כדי לשמוע ש"אין תקן", אבל הם כן צריכים מישהו לתפקיד והם מנסים להשיג תקן ועד סוף השבוע (4 ימים) אשמע מהם לגבי תשובה סופית. רק 8 ימים אחרי זה דיברנו שוב והיא אמרה שבאופן מפתיע, החברה החליטה להקפיא את כל הגיוסים.

בנתיים לחזור לחברות האחרות לא היה אפשר כי כבר מלאו את המשרות. עד היום אני עדיין מחפשת עבודה.
אז אשמח לייעוץ - האם יש לי כאן עילה לתביעה נגד החברה? (יש לי שיחות מוקלטות וסמסים להכל)

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ