פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - ניסיון להרעת תנאים ואי תשלום הבראה כחוק
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
19/01/2016 10:01
אני עובד כשנה וחצי כנהג בשכר גלובלי ללא ימי שישי .מתחיל בשש בבוקר ומסיים הכי מאוחר בחמש בערב בנקודה האחרונה . העבודה כרוכה גם במאמץ פיזי .האוטו משמש להגעתי וחזרתי מהעבודה בלבד.במשך שנה וחודשיים היה לי עוזר צמוד לביצוע העבודה ואחרי שזה עזב , היה ניסיון לא קטן מצד המעסיק להטיל עלי את ביצוע העבודה ללא עוזר או לפחות בחלק מהזמן .אני שהבעתי התנגדות לכך וראיתי בכך הרעת תנאים גרמתי לכך שיביא בן אדם חדש לעזרתי .עוזר זה לא דבר שמופיע בחוזה שעליו אני חתום אך שהתקבלתי לעבודה נאמר לי שיהיה לי עוזר ועובדה שדאגו לכך במשך שנה וחודשיים ולכן ראיתי בניסיונותיהם לשלוח אותי לבצע את העבודה לבד הרעת תנאים .גם נושא של הבראה לא שולם לי משסגרתי שנת עבודה .ושהתעננינתי על כך נאמר לי שהם נוהגים לשלם במשכורת דצמבר דמי הבראה .אני במשכורת דצמבר סגרתי בעבודה שנה וחצי ולפי החוק ידוע לי שמגיע לי 8 ימים .5 עבור השנה הראשונה ו 3 עבור החלק היחסי . בפועל שולם לי 1380 ₪ שזה סכום קטן ממה שמגיע לי לפי תעריף של 378 ₪ ליום . כמובן שביררתי את פשר העיניין ונאמר לי שישלמו לי ההפרש בחודש הבא .האמת שביקשתי גם תוספת כי לדעתי העבודה קשה .היא כרוכה בנהיגה וסבלות בתנאי מזג אוויר משתנים חורף וקיץ .מה גם שאני נוגע בליכלוך וזבל . נתקל בחרקים עכברים ועקרבים שנמצאים לעיתים במיכלים אותם אני מרוקן .לבקשת התוספת טרן קיבלתי כול תגובה ולא נראה לי שאקבל .האמת שאני מתחיל להרגיש ממורמר מהמקום הזה ומהיחס של המעסיק כלפי ולא נראה לי שאחזיק עוד הרבה זמן אני נעדר כמה פעמים בחודש בניסיון ל מצוא עבודה טובה יותר . גם החוזה שחתמתי עליו בתחילת העבודה נראה לי שמייטיב עם המעסיק יותר מאשר איתי מה גם שאני צריך לתת בגלל שאני מרוויח גלובלי ,חודש ימים הודעה מוקדמת במידה ואחליט להתפטר .מה כדאי כאן לעשות ?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ