פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - תשלומי ביטוח לאומי...
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
13/01/2016 19:11
שלום!

אני חיילת משוחררת. עבדתי שנה ולאחר מיכן התפטרתי לטובת הלימודים ובעבודה כמו לכל הצעירים- לא הסכימו לתת לי מכתב פיטורין כי הם ביקשו מימני שאני אכתוב להם כי אני עוזבת וכעת התחלתי ללמוד במכינה קדם אקדמאית לתואר ראשון שנה הבאה ואני לא עובדת עכשיו.קיבלתי אישור מביטוח לאומי על תביעה לדמי אבטלה. וכשהלכתי ללשכת תעסוקה הם לא אישרו אותי בתור מישהי שיש לה זמינות לעבוד כי אני לומדת 4 ימים בשבוע ולכן אני לא פנוייה לעבוד 3 ימים בשבוע כי הלימודים שלי עד 3 וחצי למרות שכאלה שעושים פסיכומטרים כן זכאיים! ואחרי שהבנתי שאני יכולה לקבל הנחת סטודנט לשלם לביטוח לאומי במקום 170 לשלם 120 ש"ח את זה גם לא אישרו לי כי אני לא נחשבת כסטודנטית כי אני במכינה.

לעבוד אני לא יכולה וגם לקבל הנחת סטודנט אני לא זכאית. אז איך אני אמורה לממן את זה?! שאני גם משלמת נסיעות כל יום ללימודים. מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב כזה?!

כי אני מכירה חיילים משוחררים שעבדו חצי שנה ומקבלים מימון לתביעה לדמי אבטלה כפי שהבנתי דרך תוכניות מיוחדת אז למה אני לא יכולה?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ