פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פוטרתי לאחר שנתיים של עבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
05/01/2016 16:54
שלום רב , שמי דניאל . עד אתמול עבדתי במשך שנתיים במסעדת בשרים באזור השרון. החל מאתמול 4.1.2016 פוטרתי ממקום עבודתי בשל תלונת לקוח שכתב מייל/תגובה באתר/תיבת דואר של המסעדה , הלקוח סילף את הדברים ורשם אותם (לפי דבריה של מנהלת המסעדה) בצורה בוטא מאוד , מה שהוביל להתפטרותי . זומנתי לשיחה בה נאמר ותוזכר לי המקרה . אני מהצד שלי בהתחלה לא ידעתי על מה מדובר ולאחר חשיבה מעמיקה נזכרתי באותו השולחן שישב במסעדה ביום שבת לפני כשבועיים . אני מהצד שלי זוכר את אווירת הסעודה של השולחן כחיובית וחייכנית לא הרגשתי שאני מגזים במשהו שאני עושה/אומר . מה שמסתבר זה שהתגובה שלי לאחת השאלות שנשאלו על ידי שני סועדים אחת אחרי השניה הביא אותן לחשוב שאני ״חוצפן״ ואיך אני בכלל מעז לענות בצורה שכזאת . הדברים האלה לא נאמרו באותו יום שבת מולי אלא בתגובת הלקוח שכתב מייל/תגובה למנהל המסעדה.
משכורתי במסעדה הייתה מורכבת ממשכורת בסיס שהופרש לביטוח הלאומי , מס הכנסה ופנסיה . התלושים היו על סכומים נמוכים בהתחשב לעובדה שאת רוב המשכורת הייתי עושה במזומן .
עכשיו השאלה שלי היא ; האם מגיע לי פיצויים בגין הפיטורין ואם כן איך אני דורש אותם במידה ובעל העסק לא עושה את כל התהליך בצורה אוטומטית .

בתודה מראש ,

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ