פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - אי המצאת הסכם עובד-מעביד, תל''ש, פירוט שעות והלנת שכר
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
21/12/2015 23:13
שלום,
עבדתי 3 חודשים במעבדת סלולר כטכנאית טלפונים.
סוכם עמי בע"פ בלבד, כי אקבל משכורת גלובלית נטו 5500 ש"ח על עבודה של 8 שעות בימי א-ה ויום שישי לסירוגין.
בחודש ספטמבר, בחוה"מ סוכות אולצתי שלא לעבוד מספר ימים ובגינם קיבלתי תשלום "עבור חצי יום, כי אין חובה לשלם בגין ימי חוה"מ" (להגדרת המעסיק). מעבר לכך, היו ימים שנאלצתי לעבוד מעבר לשעות שסוכמו. ולאורך כל התקופה לא היתה הרבה עבודה בתפקידי לכן אולצתי לסדר את המחסן של העסק\לצאת לנסיעות לסניף אחר או כל מיני מטלות אחרות. מעבר לכך, כל פעם שביקשתי תלושי משכורת או פירוט בדבר חישוב השכר, לא זכיתי לקבל דבר.
אחרי 3 חודשי עבודה, החלטתי לעזוב כיוון שהיחס של המעסיק נהיה בלתי נסבל ולא היתה עבודה והמעסיק טען כי חושש שכלל לא יהיה לו איך לשלם לי משכורת. לאחר עזיבתי לא קיבלתי את משכורתי החודשית ובמשך שבוע רדפתי אחרי המעסיק לקבל את המשכורת שלבסוף הופקד רק חלק ממנה ב2 פעימות. היום, עברו כמעט חודשיים והמעסיק עדין מסרב להמציא לי תלושי שכר\פירוט שכר\הסכם העסקה ולשלם את יתרת המשכורת ולפתע גם ציין כי כלל לא מגיע לי השלמת השכר כי הוא החליט לנכות לי את עלויות התיקונים החוזרים (שחלקם תוקנו במעבדות חיצוניות, ולפני כן מעולם לא דובר על ניכויים מהשכר ולא נתקלתי בתלונות מהמעסיק על תיקונים לקויים) ויתרה מכך, הוצגה בפניי קבלה בגין רכישת מכשיר סלולר חדש בשביל לקוח שהטלפון שלו לא לתיקון וזה לכאורה גם אמור להיות מנוכה ממשכורתי.
כששלחתי לה מכתב רשום בבקשה אחרונה לקבל את מבוקשי בהתאם לחוק, קיבלתי שיחה מאיימת שהמליצה לי לשתוק ולקחת את כל הדרישות שלי בחזרה אחרת אקבל תביעה נגדית שרק תזיק לי יותר.

מה עושים במצב כזה? מדובר בהמון הפרות, המון סבל ואי נעימות, במעל 2000 ש"ח שעדין לא שולמו לי ואיומים בתביעה...
בבקשה עזרתכם

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ