פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הבטחות לשיפור שכר
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
14/12/2015 18:01
אני עובדת במשרד כפקידה כבר כשנה וחצי, בראיון שלי עם המנהל הוא אמר משכורת 5,500 גלובלי, לאחר שהגעתי להתלמדות הוא אמר שלא קיבל אישור על 5,500 קיבל אישור על 5,000 ולאחר חצי שנה הוא הבטיח שמעלה ב-500 ש"ח.

אני כמו סתומה לא החתמתי אותו על שום דבר. עברה חצי שנה וכבר כמעט שנה שאני נכנסת אליו כל פעם מבקשת העלאה והוא אומר לי "אני מגיש רשימה למנכ"ל קודם על הבנות הוותיקות שמחכות ואת בנגלה הבאה" (שלא ברור מתי הנגלה הבאה) אני מרגישה שהוא מחרטט אותי וסתם אומר את זה להרגיע אותי.

יש לציין שהמנהל מתייחס אליי לא יפה בכלל, לא משנה כמה אני עובדת ועושה כל מה שהוא מבקש ובאמת עושה את העבודה שלי הכי טוב שאני יכולה הוא מתייחס אליי ממש לא יפה.

היום נכנסתי שוב למנהל והפעם הקלטתי אותו בשיחה ובשיחה יש לציין שהוא אישר שהוא הבטיח לי בהתחלה את העלאה ועכשיו הוא אמר שהוא חוזר בו, שהוא יודע שהוא הבטיח אבל הוא חוזר בו מההחלטה שלו והוא לא רוצה לעלות לי מסיבות. (לא פירט איזה) ובנוסף הוא אמר לי שאם לא מתאים לי אז שאני יחשוב על זה. יש להדגיש שאני בהריון. כמובן שאמרתי לו שאני אפנה להסתדרות והוא אמר לי שאני טועה במה שאני עושה.

רציתי לדעת, מה הן הזכויות שלי? מה אני יכולה לעשות?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ