פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - בעיה - חברת קבלן אבטחה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
14/12/2015 08:43
עבדתי בסביבות השנה וחודשיים בחברת קבלן של אבטחה.
בכל מהלך הזמן הנ"ל לא לקחתי חופשות וכדו', ועבדתי בהיקף של משרה מלאה (בסביבות ה5 ימים בשבוע).
בשל בעיה וסכסוך במתקן האבטחה שבו עבדתי החליט הקב"ט מנהל המתקן להפסיק את עבודתי במתקן, ואני פניתי לחברת האבטחה במטרה לקבל עבודה במתקן אחר.
הפסקתי את עבודתי במתקן ביום מוצאי שבת, ונגשתי לחברת האבטחה לקבל עבודה חדשה ביום ראשון למחרת:
ביום ראשון החברת (קבלן) אבטחה לא ישר מצאה לי עבודה באותם תנאים, ולאחר בירור מצאה משהו דומה ואני מיד הסכמתי לקבלו, ואז החברה אבטחה ביטלה לי את הקבלה למתקן הנ"ל (כאשר בכל יום המפקח ביטל לי עם הודעה בווצאפ את הראיון עבודה במתקן) וקרה שבמשך 5 ימים עד סוף השבוע שלא קיבלתי שום עבודה, ואז ביום חמישי בערב התלוננתי למפקח שלי על הרעת תנאים בהודעה בווצאפ ובה רשמתי לו שאם כך אז שיפטר אותי על הרעת תנאים.
לאחר שבועיים הנחתי לחברה מכתב התפטרות במטרה לעשות סגירת חשבון שבה לפחות יהיה תשלום של הדמי הבראה + ימי חופשה שלא מימשתי, עברה שנה והחברה עדיין לא שילמה לי שום דבר מאלו.
לפני כחודשים פניתי לייעוץ עם הסטודנטים של בית הדין לעבודה שישובים בתל אביב ושם הם ניסחו לי מכתב אזהרה לחברת השמירה במטרה לשלם לי: דמי הבראה, ימי חופשה, ובנוסף פיצויים על הרעת תנאים.
לאחר חודש הגיעה מכתב מהמחלקה המשפטית של החברת הקבלן ובה מפורט שפוטרתי על אי התאמה ואינני זכאי לשום תשלום של פיצויים, אבל כמו כן הם עדיין לא שילמו לי הבראה + חופשה ולא קיבלתי שום דבר.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ