פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שינוי מסגרת שעות אחרי 3 שנים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
22/11/2015 22:43
לפני שלוש שנים החלפתי תפקיד ולא נתנו לי העלאה בשכר, במקום זה אושר לי לצאת כל יום בשעה שלוש. מאחר ואני עובדת אאוט סורסינג ויושבת בבית הלקוח אני מקלידה כל חודש את שעות העבודה שלי באופן עצמאי.

שאלתי את המנהלת שלי איך להקליד את השעות והיא אמרה לי רגיל להקליד 9.10 שעות עבודה כי אין דרך אחרת לעשות זאת.

כעבור זמן מה נכנסתי להריון (תאומים) ואחרי חופשת לידה שקלתי לא לחזור לעבודה, המנהלת שלי התחלפה והמנהלת החדשה ביקשה שאחזור.

לאחר דיונים עם המנהלת הבהרתי שאני לא יכולה לסיים עבודה אחרי שלוש וחצי וכרגע יש לי אפשרות לעזוב ולקבל את כל התנאים כי אני אחרי לידת תאומים, המנהלת שלי אמרה לי ששום דבר לא השתנה ששעות העבודה שלי הם עד שלוש וחצי (הוסיפו חצי שעה בהסכמתי) ושאני יכולה לחזור תחת התנאים האלו.

חזרתי לעבודה יצאתי כל יום בשעה שלוש וחצי והשעות דווחו כרגיל כמשרה מלאה כי נאמר לי לי לדווח על ידי שתי מנהלות. עכשיו אחרי שלוש שנים הם מעונינים לשנות את התנאים ולבקש שאשלים את השעות מהבית או שאשאר עד חמש במשרד.

שלוש שנים אני יוצאת מוקדם כאשר המנהלים מעודכנים בכך וזה מאושר ועכשיו רוצים לשנות את זה, אני לא מעונינת להסכים ורוצה לקבל מכתב פיטורים, האם מדובר בהרעת תנאים ואני יכולה לדרוש מכתב פיטורים ? אין לי חוזה כתוב .

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ