פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - התייעצות לגבי המצב בעבודה...
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
22/11/2015 09:00
אני עובדת בחברה גדולה קרוב ל-4 וחצי שנים, לפני כשנה הגיע מנהל חדש שהבטיח שינויים חיוביים בהתנהלות הסניף, אציין שאני עובדת בעבודה זו מחוסר ברירה, אני אם חד הורית שחייבת לעבוד בקרים בלבד.

מאז שהמנהל נמצא בתפקידו אני סובלת מעלבונות והשפלות מצידו, נתחיל בזה שאני מגיעה לעבודה ואומרת לו בוקר טוב אז הוא לא עונה כלל, אם קיימת בעיה כלשהי ואני פונה אליו אז הוא מתעסק עם הפלאפון שלו וזורק חצי מילה לא מובנת ומפנה לי את הגב וממשיך ללכת.

כשניסיתי בעבר לתאם איתו פגישה אז הוא היה עונה בהפגנתיות שאין לו זמן ושהוא עסוק, לא פעם הוא ביטל בלעג ובציניות את הדברים שהצעתי וזאת מול כל הנוכחים בעבודה ( בדיעבד הדברים שהצעתי היו נכונים ומועילים ), אם הייתי נתקלת בבעייה והייתי זקוקה לפיתרון אז תמיד הוא היה מקשה עליי ונותן לי להתרוצץ מאחד לשני למרות שיכל לפתור את הבעייה בשיחת טלפון אחת, הוא לא ניסה לעזור גם שהיה רואה אותי בוכה מתיסכול.

אני גם חוויתי אלימות מילולית ופיזית כמו דחיפות מצד 2 עובדות וכשפניתי אליו הוא אמר לי שמצידו קללות ודחיפות זה לא אלימות. קרוב ל-3 פעמים בתקופת השנה הזו היו לי ויכוחים לא סימפטיים איתו והרגשתי כל כך לא טוב בריאותית בלשון המעטה ונאלצתי לקחת כמה ימי מחלה כדי לאסוף את עצמי מחדש.

בתקופת השנה הזו הוא הקשה עלי מאוד בכל מה שעשיתי, חשתי מושפלת וחסרת אונים מול מעשיו והייתי חוזרת לעיתים הבייתה בוכה ומתוסכלת מהיחס שלו כלפיי. במהלך כל שנות עבודתי בעבר לא זכור לי יחס כזה של מנהל, כרגע אני בחופשת מחלה של שבוע ימים וזאת לאחר שהושפלתי על ידו ולא הרגשתי טוב. כשאחזור מהעבודה יהיה לי שימוע על שהוכחתי אותו על מעשיו כלפיי ולקחתי חופשת מחלה בעקבות זאת.

כנראה הוא עושה כל שביכולתו לגרום לי לעזוב אבל חבל לי לאבד את כל מה שמגיע לי מבחינת פיצויים.

האם עליי לגשת אל עו"ד לפני השימוע כדי לממש את זכויותיי ואף לתבוע אותו על התעמרות בי לאורך כל התקופה?

תודה רבה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ