פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - ניצול על ידי המעסיק
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
17/11/2015 13:01
שלום,
לאחר שחרורי עבדתי בחנות בין ה-21 לאוגוסט עד ה-2 לספטמבר והחלטתי להתפטר עקב יחס מזלזל והפסקות בקושי וגם מאנשים שאמרו לי שעדיף לי להתרחק, שהחלטתי להתפטר הוא אמר לי שאשאר כמה ימים עד שהוא ימצא עובדת, עברו יומיים והחלטתי שאני לא נשארת ואמרתי שזהו ומתי אני מקבלת את המשכורות והוא ענה לי ב-10 , שהגיע ה-10 הגעתי והוא ענה לי עבדת בין אוגוסט לספטמבר אז תקבלי בחודש הבא.

כשהגעתי לקחת את הצ'ק הוא לא היה והעובדת שלו הייתה והמתינה שיענה לה ואז היא מצאה אתה צ'ק ובאותו יום די מיהרתי (למרות שזה למזלי כי הייתה לוקחת לי את התלוש) הסתכלתי מהר בתלוש מהמעטפה וראיתי שרשום 2170 ולאחר מכן בדרך פתחתי וגיליתי שבצ'ק רשום 230!

מאז אני מדברת עם העובדת שלו שאומרת שזה בטיפול וגם נפלט לה שלשאר העובדות הייתה בעיה שכנראה הוא החליף כמה...

אני משחקת איתו במחבואים עוברת לבדוק אם הוא שם ובנוסף אבא שלי נכנס אליו לחנות ואמר שזה יחמיר אם הוא לא ישלם וכלום לא זז, באמת שזה דבר מאוד מכוער לעשות במיוחד בזה שאני חיילת משוחררת והוא מנצל את זה שאני לא עוד לא מבינה מה הם כל הזכויות שלי כאזרחית.

אני באמת לא יודעת מה לעשות כבר! לא רציתי לתבוע ואני כבר לא רואה ברירה אחרת.. מה עושים ? אודה לכם מאוד !

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ