פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פיצויים פיטורין
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/11/2015 11:20
שלום,
בעבודה בה אני עובדת שנה, הודיעו לי שאין צורך בתפקיד שלי יותר.
החברה נמצאת בתהליך צמצומים לקראת המכירה שלה, החברה נמצאת כחלק מקבוצת חברות וכל הייצור הפעיל של החברה שלי עובר לצפון הארץ (לחברת על שקנתה אותנו) ע"מ לצמצם עלויות, בעוד שאני גרה במרכז . אני עובדת במחלקה שתומכת בייצור והמנהלת המקצועיץ מחברת העל שקנתה אותנו הודיעה לי שאין צורך בתפקיד שלי יותר, זאת לאחר שהמנהלים שלי בחברה שבה אני עובדת הודיעו לי הלוך חזור מיוני השנה שהתפקיד שלי לא מיועד להעברה לחברת העל ואני כביכול מוגנת מגל הפיטורין שיתבצע בסוף שנת 2015. מסתבר, שכנראה היה חוסר תקשורת בין החברה שלי והרצונות שלה לבין חברת העל והכוונות שלה לפטר, לא מדובר על מצג שוא שהציגו בפני, אלא בחוסר הבנה מצד המנהלים שלי את כוונת הצימצומים.
כרגע עדיין לא נערך לי שימוע, אבל המנהלת המקצועית מחברת העל אמרה לי שאין צורך יותר בתפקיד שלי ותחומי האחריות שלי יועברו לאן שהועבר הייצור.
השאלה שלי היא האם יש לי עילה לקבל פיצויים על זה שכל החודשים הללו מיוני עד עכשיו אמרו לי משהו אחר? אין לי חוזה או מסמך כתוב, אבל המנהלים שלי לא מתכחשים לזה שהם אמרו לי שאני מוגנת. כמה פיצויים נהוג לבקש במצב הזה, בהתחשב בעובדה שאני עובדת שנה?
מבחינתי מדובר בהודעה ברגע האחרון, כי בשוק של היום בתפקיד שלי קשה לי למצוא עבודה מעכשיו לעכשיו, אני מבינה שאני מסיימת לעבוד בסוף דצמבר, כמו שאר האנשים שפוטרו כבר.




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ