פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הרעת תנאים..?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/11/2015 09:29
שלום רב,
ברצוני להתייעץ על מנת להבין האם קיימת הרעת תנאים בעבודתי או לחילופין האם מתבצע משהו שאינו חוקי ולהלן הדברים:
ההנני מועסקת בחברת קבלן קרוב לשנתיים בתחילת עבודתי הועסקתי בהיקף של כ- 90 שעות כמזכירה והוצע לי לעבוד כ- 20 שעות נוספות כמנקה במקום עבודתי ..
הסכמתי וזאת כי רציתי להגדיל את שעות עבודתי ,לאחר מס' חודשים לערך עבודתי במשרד דרשה ממני לעבוד יותר שעות וזאת בהסכמת המעסיק ולכן עבודתי גדלה ל כ- 9 שעות ביום ולפעמים אף יותר -את עבודתי כמנקה כבר לא עשיתי כי לא הייתה האופצייה לעשות אותה ולכן המעסיק פטר אותי מכך והעסיק חברת ניקיון, מאז ועד לפני כחודש עבדתי יותר מ-140שעות בחודש , אחת מהמזכירות העובדות איתי יצאה לפני יותר מחצי שנה לחופשת לידה ובמקומה הגיעה מחליפה ושתניו עבדנו כ-8 שעות ביום (לפעמים יותר ולפעמים פחות) כאשר העובדת חזרה מחופשת הלידה החליטו בחברה כנראה להשאיר את העובדת שהחליפה אותה ובכך גם לשנות את שעות עבודתי כך ששעות העבודה ביום יתחלקו בין שנינו כלומר כ-100 שעות חודשיות לכל אחת יש לציין כי גם נאמר לנו לעבוד במשמרות ולחילופין כמה ימים בשבוע כל אחת וזאת בטענה כי המעסיק אינו רוצה לפטר אף אחת מאיתנו ויחד אם זו אינו יכול לשלם משרה מלאה לשתינו...יש לציין כי יש סעיף בחוזה שעליו אני חתומה האומר כי""העובד יעבוד כנדרש לפי תפקידו ובהתאם להנחיות שיקבל מהאחראי עליו במשרד" סעיף נוסף " אורך יום רגיל של עובד בחברה הינו 9.1 ש"ע (כולל הפסקה האם לאור סעיפים אלו מותר למעסיק לשחק לי בשעות העבודה בצורה שכזאת?
אשמח לתשובה ממכם
תודה והמשך יום נעים!

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ