הי. אני עובדת שנתיים ו8 חודשים בחברה.הסגנית מנהל אחראית על הסידור. היא צורחת עלי מקללת ומשפילה אותי על כל דבר קטן. יכול להיות שזה קשור לסיכסוך עיסקי של בעלה ובעלי שהיה לפני שלוש שנים. צימצמו לנו שעות בלי סוף למרות שרשום תקן של 5 שעות. ימי חופש מאולץ בלי הסכמתי וללא תשלום. אמרתי שאני יעזוב רק אם מפטרים אותי ואני אתן לפי החוק 14 ימי עבודה. בקיצור נאמר לי שהם יבדקו את השימוע אבל לא לבוא לעבודה היום ומחר. הקלטתי את כל השיחות כשהוא יודע על כך וגם הוא הקליט אותי והוא אמר בפירוש שאין צורך לבוא למשמרת של היום ומחר. רק לסיום שימוע ב10 בבוקר. התקן שלי לפי חוזה עבודה 5 שעות
נתנו לי 4 שעות או 3 שעות וכל הזמן אין עבודה. ואז אומרים הסגנית תלכי הביתה אין עבודה וסירבתי כמה פעמים והרבה פעמים בזמן האחרון נאלצתי ללכת. הבוס שלי ביום שישי שאל עובדת אם היא מוכנה להיות בקופה מסויימת שאף אחת מהבנות לא מוכנה להיות שם והיא ענתה שלא. היא הסתכלה עלי ואמרה שהיא רוצה להיות בקופה שלי. ואז הוא אמר לי להיות במקומה. סירבתי בטענה שאותה הוא שואל ולי הוא מצווה. ואז הוא אמר לי תעשי מה שאת רוצה. אחכ קרא לי למשרד ושם אמרתי אין בעיה אני אהיה בקופה שרצית. אז דווקא הוא אמר תהיי בקופה שרצית להיות בה. לא הבנתי. ואז הוא אמר שיש לי שימוע. הוא דחה אותו להיום.אתמול סירבתי להגיע למשמרת של 4 שעות בגלל שהתקן שלי הוא 5 שעות. וסירבתי לדבר עם המנהלים. כי אם הייתי באה היו שולחים אותי אחרי שעה וחצי כי אין עבודה. האם אני אפסיד את היומיים הנל?האם הוא יכול להתחמק מפיצויים?הרי מראש טענתי כל פעם שאני לא מתפטרת אני אשאר לעבוד במתכונת של 5 שעות ליום לא פחות. ןאני לא מוכנה לעבוד במחלקת כלי הבית כי המנהלת שם עצבנית ןהיא קיללה אותי. אני לא עניתי. אבל גם אני לא מוכנה להיות שם.טענתי גם שהמנהלים בנוסף השפילו אותי ונתנו יחס משפיל מחפיר פוגעני וכו. יש כאן הרעת תנאים. אם התשובה כרגע בתשלום אבקש לא לענות לי. תודה