פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - התפטרות לאחר חל''ד
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
27/10/2015 11:35
היי, ילדתי ב 01.07.15, ויצאתי לחל"ד כשלושה שבועות לפני כן. לפני הלידה עבדתי למעלה משנתיים אצל אותו מעסיק. בערך בתום 14 שבועות, הודעתי למנהלת הישירה שלי שאני מעוניינת לתאם פגישה לסיכום תנאי העבודה לאחר חזרתי, (מקובל בחברה לקיים שיחות משוב בכל דצמבר וביקשתי פשוט להקדים את השיחה), קבענו שהשיחה תתקיים לאחר תום 14 שבועות, אך לא הודעתי בפירוש שאני מאריכה את החופשה, לפני כחודש המנהלת התפטרה, ומי שממונה עליי כרגע, שוחחה עימי טלפונית, ושאלה אילו תנאים אבקש בפגישה, אמרתי לה שמבקשת לרדת ל 7 שעות עבודה ביום במקום 9 והצעתי להוסיף שעה מהבית בערב, כדי להגיע לפחות למשרת אם, (או בתקופת ההנקה למשרה מלאה), וכן ביקשתי העלאה בשכר והרחבת סמכויות. כבר אז היא אמרה לי שנושא השעות הוא בעייתי. לפני שבוע שוחחתי עימה שוב, והודעתי לה שמבחינתי עניין שעות העבודה הוא קריטי מכיוון שהמעון של התינוק מסתיים בארבע, ויש לי שעה נסיעה לפחות ממקום העבודה עד המעון.
בעניין זה עליי לציין שבשיחה הראשונה אמרתי שאבדוק אם אוכל למצוא פתרון לעניין השעות, בדמות בייביסיטר שתוציא את הילד מהמעון ותהיה עימו עד שאחזור, שזה יוצא ב 18:00 וזה כבר מאד מאוחר, אולם בשיחה השניה אמרתי שהעניין הזה הוא עקרוני ואני מתעקשת כרגע על משרה שהיא עד 15:00. (במקום עד 17:00 כפי שעבדתי לפני הלידה)
סיכמנו טלפונית שלא אחזור. כרגע המעסיק ממתין למכתב התפטרות ממני. ויש לי הרגשה שיעשה הכל על מנת לא לשלם לי פיצויים. מה אני אמורה לכתוב במכתב כדי שלא יוכל להתעלם מחובתו??? ובנוסף האם אני חייבת בהודעה מוקדמת??? כלומר זה לא קצת מצחיק לכתוב שאני מאריכה את החופשה בעוד ארבעה שבועות ובסופם תחול התפטרותי??? או שזה מה שאני אמורה לכתוב??? אנא עזרה.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ