א. אני עוברת לעבוד במקום עבודה שבו אם אתחלת העבודה עובדים דרך כח אדם ואחרי 9חודשים עוברים לעבור לעבוד ישירות בחברה וגם הם לא מבטיחים לקבל אותי לעבודה ישירות. האם מותר להם?
ב. האם בחברת כח אדם אני צריכה לקבל חןזה העסקה כל שהוא? אם כן של מי החוזה צריך להיות של חברת כח אדם או של החברה בה אני עובדת?
ג. בעיניין התפטרות ממקום עבודתי הקיים האם 30 יום מיום ההודעה על התפטרות זה כולל חגים ושבתות? ואם אהיה חולה בתקופה של ההודעה האם זה עדיין נספר בימי הודעה?
ד. מה הם התנאים המגיעים לי בגין מתפטרת שתנאי העבודה שלה פשוט לא השתפרו במשך 6 שנות העסקה והמעביד בסך הכל הודיעה לי (אחרי בקשה מצידי כמובן) שהם יגדילו לי משרה באם העשה 186 שעות בחודש אחד, ושום הגדלת שכר מעבר למינימום למרות היותי בעלת תואר? האם יש מצב שאני יכולה להתפטר בגין מפוטר?