ערב טוב,
אני רוצה לדעת ברגע שהמנהל שלי אומר לי שהמשכורת שלי זה 28₪ לשעה זה 28₪ לשעה (וגם זה הפרסום שכך זה הובטח).
בדרך כלל אני לא מבקשת את יום החופש שמגיע לי,אבל שבוע שעבר סבתא שלי נפטרה אז ביקשתי יום חופש כפי שמגיע לי בתלוש עשו לי בעיות עם זה ואמרו לי שאני כפויית טובה ואחרי זה גם גיליתי שה-3 שקל האלה הם בונוס כערכה אליי וכי אני עובדת טובה ולא כי הובטח לי כך,היום עזבתי את עבודתי בגלל היחס הלא הולמם שלהם רציתי לסיים את השבוע כפי שאמרתי שבוע שעבר אבל התייחסות שלהם הייתה מגעילה מהרגיל והתפטרתי באותו רגע שהשפילו אותי מול הלקוחות.האם זה הגיוני שמלצר לא מגיע להם את כל הזכויות הסוצליות שלהם האם למלצר מגיע התייחסות לא יפה ולהשפלות מול לקוחות?מה אנחנו לא בני אדם?ועוד שלוקוחים לנו את הטיפים ועוד כשאנחנו עוברים לא נותנים לנו את זה?
וכשאנחנו עושים כפולה כי אנחנו מחליפים מישו שלא מרגיש טוב לא מגיע לנו את האחוזים האלה ?
פעם אחד עבדתי 17 שעות פעם אחרת עבדתי 15 שעות ועוד פעם אחת עבדתי 9 שעות בלי הפסקת אוכל רק ה5 דק של מנוחה של סיגריה.התחלתי לעבוד ב17 במרץ בעבר פניתי עליכם אבל עכשיו זה עבר כל גבול אני חייבת שמישו שמבין בזה יענה לי כי אני לא מבינה בזה כלום.
מה שנאמר לי לגבי יום חופש זה שפשוט מאוד יורידו לי את מה שהובטח לי ל25 וכך אני אקבל את היום החופש שמגיע לי פעם בחודש, האם זה הגיוני שדבר כזה קיים למלצרים? ועוד כשהתחלתי לעבוד שם נתנו לחתום על מסמך שאז המינימום היה 23.13 אם אני לא טועה ולא רציתי לחתום בגלל הסכום ואמרו לי שזה רק התחלה ושאני אחתום על מסמך אחר בעוד חודש כמובן שזה לא קרה כי הם חכמולוגים ורוצים לתת למלצר לצאת ״מטומטם״ סליחה על החפירה אבל אני חייבת ממש עצה לאן להפנות להסתדרות לאן?
היום ספגתי כ״כ הרבה השפלות גם מי המנהל החדש וגם מי בעל המקום ואני מצטט ״תני תני גז מי פה״ מול כל הלקוחות.