פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שאלה עבור חברה - דיני עבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
26/08/2015 15:09
היא עובדת בחברה מסוימת שאני מעדיפה לא להגיד את שמה או את סוגה בשלב זה, היא אדם לא בריא והיא נכנסה למקום העבודה ומי שקיבל אותה יודע על מצבה הבריאותי .
היא קודמה לפני שנה בערך לתפקיד סופרוויזרית המצריך ממנה לפעמים לעבוד מהבית (סופק לה לפטופ בשביל זה) אם צריך וכן להיות אחראית על מס' עובדים קטן .
לאחרונה , כמות העבודה הוכפלה ואף שולשה, העובדים מתחתיה מקבלים אישורים ממנהלים אחרים לצאת מוקדם לעיסוקים שלהם כאשר היא נשארת 12-14 שעות (פעמים בודדות היא עבדה פחות) במשרד או שהיא מגיעה הבייתה וממשיכה לעבוד .
לאחרונה אני שומעת על כך שהמנהל שלה מתנכל אלייה בצורה מניפולטיבית מאוד -נניח שהיא רצתה לצאת לאכול-היא מודיעה על כך והמנהל מעיר לה שבזמן הזה שהיא יוצאת להפסקה כמות המיילים תגדל - עכשיו על פי חוק ידוע שעל כל 9 שעות עבודה העובד זכאי לחצי שעה הפסקה , לאור הדרדרות מסוימת במצבה הבריאותי בשל הלחץ המטורף במקום העבודה היא נדרשה מרופאים להוריד את כמות שעות העבודה.
כלומר לעבוד 8 או 9 עד השעה 17:00- המנהל מחליט שהוא לא נותן לה יותר את הפריווילגיה הזו והיא עובדת עד השעה 18:00- עכשיו כשהיא שאלה מדוע? והאם זה בכוונה? היא קיבלה תשובה של "ממש לא זו ההחלטתי" - העובדים שהם מביאים לרוב הם עובדים שלא בדיוק מוכנים להשקיע או לעזור והכל נופל עלייה והיא במקביל מקבלת יחס מזלזל ,דרישה לעבוד שעות על גבי שעות על מנת לרוקן מיילים ועוד מספר דברים , כאשר היא בימי מחלה הם עושים לה את המוות על מנת שתחזור לעבוד ולא תהיה בבית או לפחות שתפתח מחשב ותעבוד מהבית בזמן מחלה!! הם מנסים בכל דרך מניפולטיבית שהיא תוותר על הדברים שהיא צריכה כמו הפסקה, מחלה, מנוחה וכדומה מרצונה -והיא עושה זאת בסופו של דבר על מנת שלא יכעסו עלייה.
עכשיו אני בתור קרובה -זועמת מכעס , על כך שמצבה הבריאותי הדרדר (לאחרונה היא חשה בחולשה קשה ולאחר בדיקות רואים שיש הדרדרות במצבה הבריאותי) -האם יש כאן עילה לתביעה? (אני יודעת שאחד הפתרונות הוא להתפטר משם אבל היא נאמנה מידיי למקום כי היא לא מכירה משהו אחר אני עדיין מנסה לנער אותה שתצא משם מהר ככל האפשר) ...

אשמח לתשובה עניינית על מנת למצוא פתרון מיידי ככל האפשר כדי להקל עלייה מעט בין כל הטירוף הזה.

תודה רבה לעונים !

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ