פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פיטורים ללא הודעה מוקדמת וללא שימוע
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
09/08/2015 18:45
עבדתי 9 חודשים בבית קפה,
הגעתי למקום וחיכיתי במשך 3 שעות ולא עליתי למשמרת.
הייתי אמורה לעבוד כפולה באותו היום, ז"א מתחילה ב10 מסיימת ב16:00 יורדת להפסקה ועולה חזרה ב18:30 למשמרת (משמרת שלא ניתנה לי בסידור למרות שהגשתי אותה, אלא החלפתי 2 מלצרים אחד מהבוקר ואחד מהערב, ז"א מראש המנהלת העדיפה שלא אעבוד באותו יום וניסתה לגרום לי לוותר על זה ולא להחליף).
כשהגעתי למקום אמרתי למנהלת שהשארתי את הסינר במקום ואחד העובדים לקח אותו כנראה בטעות והיא בתגובה אמרה לי שאני אשלם 40 שח לסינר חדש או שאשיג סינר.
בשעה 13:00 מלצרית שהייתה במשמרת הציעה שאני אחליף אותה ואעלה במקומה משום שאני נמצאת במקום בחוסר מעש כבר 3 שעות, עליתי למשמרת ואז המנהלת עומדת מולי ולא נותנת לי להמשיך ללכת, בזמן שאני באמצע המסעדה עם מגש ביד מוציאה שתיה לשולחן, בטענה שאני לא יכולה לעבוד ככה ושאני אשיג סינר או שאביא לה במקום 40 שקלים, באותו רגע הלכתי למלצרית שירדה לבקש ממנה את הסינר.
המנהלת באה אחרי והתחילה בצעקות שאני לא אלך באמצע שהיא מדברת ושהיא הבוסית, טענתי מולה שאני הלכתי להביא סינר כמו שביקשה, ובאותו רגע אמרה לי שלא בא לה שאני אעלה למשמרת והמלצרית שהייתה עלתה חזרה במקומי.
לאחר מכן דיברתי איתה בהודעות ומשם הובן לי שהיא בעצם לא מעוניינת שאמשיך לעבוד, בעקבות כך אני מעוניינת לדעת מה הזכויות שמגיעות לי בשל פיטורים ללא שימוע וללא הודעה מוקדמת?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ