פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - דמי לידה ודמי אבטלה - שאלה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
09/08/2015 13:50
שלום רב, אני אמורה ללדת בתחילת נובמבר. בתחילת ספטמבר אני אמורה להפסיק לעבוד בגלל פיטורין בהסכמה כי המקום עובר שינוי מערכתי ומפטר את כל המורות.

אני עוסקת בהוראה מתקנת לילדים ועובדת לפי שעה. בחודש אוגוסט מצטמצמות לי השעות מאוד בגלל חופשות של הילדים עם הוריהם בחו"ל.

בנוסף, עד סוף יוני עבדתי בעוד מקום עבודה- שם הייתי בחוזה עד סוף שנת הלימודים של הילדים. רציתי לשאול, אם אפשר להגיש בקשות מיוחדות לביטוח הלאומי שלא יחשבו לי את חודש אוגוסט, אלא את החודשים לפני.

בנוסף, אני יכולה להפסיק לעבוד גם באמצע החודש כי באמת כמעט ואין ילדים בסוף אוגוסט. הבעיה שאני מאוד מפחדת מהמשכורת של החודש הזה, אם באמת יחשבו לי את הדמי אבטלה והחופשת לידה לפי משכורת של חודש אוגוסט.

תודה מראש, עדי




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ