פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - רוצה לעבור צוות בעבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
09/08/2015 00:30
שלום. אני עובדת 3 חודשים בעבודה שבה יש ראש צוות ומספר נציגים.
מההתחלה הייתה דינמיקה טובה עם ראש הצוות שלי והיה לי נחמד סהכ עם שאר הצוות( 3 נציגים נוספים).
בשלושה חודשים הללו היו המון עליות וירידות עם ראש הצוות שלי. ... היחסים בנינו מההתחלה נהיו חבריים דבר שמתנקם בי קצת היום. .... היו טעויות אותם עשיתי ותמיד חטפתי מהראש צוות שלי עליהם ולאו דווקא מהמקום המקצועי אלא האישי.
בעקבות טעות אישית שעשיתי איתה היא זימנה אותי לשיחה בה איבדה כל סבלנות כלפיי וזה על רקע אישי בנינו והבהירה לי כי מהיום אני לא מורשת לדבר או לצחוק בתוך הצוות ומחוצה לו ושאני על תנאי מהיום וכי לא תהיה עוד שיחה בנינו ומפה אלך לשימוע כצעד לפני שיעיפו אותי. .... מפה לשם לאחר שהבעתי התנצלות בכתב מרצוני העיניינים מעט נרגעו אך החלטתי שלמען שנינו עדיף שאעבור צוות אחר מאשר שהיא תצטרך להתמודד עם עובדת כמוני " בעיתית" בצוות. וכי אין כימיה בני לבין שאר הצוות ויש לציין כי עם עובדים מצוותים אחרים יש כימיה טובה ועם ראשי צוותים אחרים אני בקשר סבבה( כי אין יחסים אישיים בכלל כמו שהיה איתה)
היא לא מוכנה לשמןע על הרצון לעבור צוות ואין אופציה כזו מצידה. מצידה זה רק להתמודד או לעזוב לגמרי. השאלה האם חוקי לפטר עובדת לאחר 3 חודשים שבחודשיים הראשונות נתנה תפוקה טובה בעבודה. רק בשל אי התאמה לצוות ולראש הצוות?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ