על קצה המזלג
אני עובד כמאמן במספר מקומות במתנסים שונים .
כלל המאמנים בתחום שלי אני נדרש לחפש מקום עבודה חודשים לפני תחילת שנת הלימודים .
לפני כחודשים עברתי ראיון קבלה במתנ"ס כלשהו,בראיון נכחו רכזת החוגים וסגן ראש המועצה , לאחר דין ודברים קיבלו אותי לעבודה הן בעל פה והן בכתב , חלופת מיילים , הכנה לפרסום לחוג בחוברת החוגים שהמת"ס מוציא לאור בכל שנת פעילות , בנוסף קבעו לי את גובה המשכורת , והכל מתועד במיילים , אפילו ביקשו ממני לשלוח את הלוגו של העסק .
ראוי לציין שהגעתי לשלושה מפגשים כאלה , בנוסף חתמתי עם שתי מאמנות חוזה ) אני עצמאי ומעסיק מאמנים נוספים ) היום קבלתי טלפון מהמתנס, מסתבר שנכנס מנהל ספורט חדש , בשיחה הובהר לי שהוא נאלת לוותר על החוג מכיוון שהוא לא רואה לנכון להפעיל אותו בשנה הקרובה , הבהרתי לו שכבר סוכם איתי שאני כן מפעיל את החוג , והוא בשלו ( זה לא רלוונטי אבל הוא רוצה לשריין את האולם לענף הספורט שהוא עוסק בו , עסק נוסף שיש לו *
קיימתי שיחה עם רכזת החוגים שמצדדת בי וומבינה אותי , אבל טוענת שהכוח עבר לידיים של המנהל החדש , ראוי לציין שההסכם נעשה לפני שהבחור קיבל את התפקיד ,אם לא אקבל להפעיל את החוג אני נותר ללא עבודה נוספת שסכתי עליה , האם ההסכם שלי תקף? מה עלי לעשות? האם יש עילה לתביעה ? אני חוזר ואומר שיש מיילים שמוכחים ללא צל של ספק שההסכם בתוקף .
תודה למבינים ולעונים