פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - עזרה בבקשה !!(בנוגע משכורת)
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
08/07/2015 15:57
יש לי כמה שאלות:
1.אם העבודה לגלאי 18 ואני בן 17.5 (נגיד) ואני עובד 3-4 שבועות...(מכוח אדם) והיא פתאום לא רוצה לשלם לי כי אני סוג של קטין כזה מה אני עושה?

2. אני עוזר נהג ולפעמים לא נשארו משאיות אז
הוא(המנהל) מחתים אותי על 4 שעות עבודה...(תמיד זה ככה) ולפעמים הוא לא חותם (מחתימים תמיד מ6 עד 10)(העבודה מכוח אדם ואני עדיין לא הבנתי מי מחליט לפעמים לא להחתים אנשים מסויימים) לא יודע למה אבל הוא לא חותם ,מה אני אמור לעשות במצב שכזה?

3.ונסיעות מי אמור להחזיר לי?(היא אומרת שהיא כן מחזירה אבל היא יכולה בסוף להגיד שהיא לא מחזירה ואז אני כבר לא יכול לעשות כלום)

4.הייתי צריך להביא אישור רפואי (לכוח אדם) והבאתי בתאריך ה2.7 אז היא טוענת שהיא תשלם לי את המשכורת מאוחר קצת(היא משלמת לי ב15.7 במקום ה10.7) (בגלל שהבאתי את האישור רפואי מאוחר) ,היא יכולה לעשות דבר כזה?




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ